En studie i ledord Kicki Westerbergt

Mitt ledord för 2023 är djup

DJUP är mitt ledord för 2023, jag vill att det ska utmana mig och får mig att gå djupare både inom mig själv och med andra. Det vill jag dela med mig av i min nya bok. En studie i ledord. 

Men det började inte där.

KREATIVITET och FRIHET kom till mig när jag sparkade mig loss och bytte bana mitt livet. Det fick sällskap av BALANS för den som har haft FRIHET som följeslagare ett tag vet att det kan vara stökigt. Jag trodde verkligen att dessa ord skulle leda mig framåt för resten av livet. Att jag hade käckt koden liksom, jag beslutade mig för att tatuera in dem på min arm.

Tänk om jag tatuerat ett ledord på min arm?

Det blev inte av och tur är väl det för sen kom GLÄDJE ENERGI och ENKELHET och stöttade mig mot nya mål.

2020 fick ENKELHET vara min följeslagare för att hindra mig att tänka så mycket och att inte krångla till det. JUST DO IT liksom. Om det var till hjälp under detta märkliga år, ja massor.

MOD var mitt ledord för 2021, det som tog mig från kalkyler till andlighet. Det fick mig att kliva ut och visa sidor av mig som legat dolda för de flesta. Att starta podcast var nog det tydligaste under det året.

HÅLLBART följde mig på färden under 2022, det fick mig att städa och rensa där hemma, veckohandla och skänka kläder till välgörenhet. Och sluta shoppa nya. Men även förstärka mitt budskap till de coacher jag jobbar med om hur de jobbar HÅLLBART i sina företag.

Jag tror att alla ord jag burit med mig finns kvar inombords och fyller sin funktion. De leder mig framåt och håller mig i handen.

Vilket ledord vill du ska följa med dig under 2023?

Med DJUP som följeslagare kommer jag att våga mer. Inte titta bort när det känns pinsamt eller okänt. Stanna kvar, vänta och känna in.

Jag vill dela med mig av min resa med ledord för att DU ska fundera över vad du behöver på din väg. Låta ordet landa och ta det i handen ut i 2023.

En studie i ledord Dorotea Petterson Kicki Westerberg

Premiär för vår nya e-bok En studie i ledord

Du kan nu ladda ner den bok som Dorotea Petterson och jag skrivit. En studie i ledord innehåller våra tankar om att använda ett ord som vägvisare och intervjuer av 9 spännande personer som också använt dem ett tag. Den kostar ingenting och vill inspirera dig att testa något lite mjukare och närmare din själ. 
Det kostar ingenting.

​Hoppas att du gillar den!

Här hittar du ett inlägg om ledord och två podcastavsnitt där Dorro och jag snackar mer om ledord.
Word of the year – en liten handbok

Similar Posts

2 Comments

  1. Pingback: Ledord - ANDEBARK

Comments are closed.