Söndag – tacksam som sjutton

En reflektion över veckan som gått, fast idag över helgen som blev ett sportlov i miniformat. Det är några år sedan som jag “söndagsbloggade”. Då var det reflektion över veckan som gått och de mål jag satt upp på måndagen innan. Söndagarna ägnas fortfarande åt reflektion men inte riktigt på samma strikta sätt. Mer ett tillfälle att titta inåt, utåt, uppåt och framåt. Gärna med mitt ledord i fokus. Jag vill njuta av resan, vill att den ska vara en stor del av målet. Ett hållbart liv, en hållbar vardag och relationer runt omkring mig som ger mig energi.

Mitt paradis i Dalarna

Ett paradis på jorden, jo tack det finns det många av tänker jag. Vi ha alla våra smultronställen och jag är så glad över att jag har flera ställen som jag älskar att landa på. Den här helgen hade jag tur att få hästvakt där hemma så att vi kunde få till en (för oss) långweekend i vårt hus i Dalarna. Det betyder fredag till söndag.

det fattas en vecka
Kan det bli vackrare?

Tacksam för kärleken

Att få dela vardag, helg, jobb, intressen och värderingar med sin livskamrat är kanske det som gör att man efter mer än 25 år fortfarande njuter av att hänga med varandra. När vi landar i Dalarna så sjunker dessutom tempot av bara farten. Matlagning, bastu, promenad och samtal. Allt sker i ett mer långsamt tempo.

Tacksam för att det äntligen landande

Jag har länge funderat över hur jag ska göra med alla datum för min stora utbildning KOMPASS inför höstens omgång. Alla datum för vårens hästaktiviteter var något mer som hängde löst och skramlade runt och tog upp energi hos mig. Men så där i soffhörnet hände det.

Lite som hos Kungen och Silvia, det sa liksom KLICK!!!

Helt plötsligt blev allt så enkelt, det blev även en resa till paradis nummer 3 bokat. Vår ö i solen dit vi inte har varit sedan förra året. Tänker att det händer när det händer. Plötsligt så ser man saker klart.

Bjuder på några bilder från ett av de ställen jag trivs allra bäst på och önskar dig en fin fin vecka!

Similar Posts