The Power of Mål, Motivation & Mening - Kicki Westerberg

The Power of Mål, Motivation & Mening

Mål, Motivation & Mening = Momentum Kan det vara sant?
I det här inlägget berättar jag mer om det som jag har valt att jobba med. Ett M kan stå för mycket, det kan även vändas upp och ner och bli ett W vilket är första bokstaven i mitt efternamn, Westerberg.

The Power of Mål, Motivation & Mening - Kicki Westerberg

Med ord kan vi leka mycket men det finns en tanke bakom alla M. Mitt fokus är att ta dig från motstånd till medgång. Hos mig får du inspiration och verktyg. Ordet Momentum är ett lån från engelskan, men ursprunget är det latinska movere som betyder “röra, flytta”. Själva ordet momentum betyder “kraft som sätter igång, drivkraft, rörelse framåt eller rörelseenergi“. Det gäller att hitta det som ger dig energi och sen köra framåt.

Här om dagen fick jag en fråga om vad som hänt med mitt företag.
Hänt och hänt, svarade jag. Egentligen ingenting mer än att jag bytt fokus på den sida som jag visar utåt. Min egen resa började när jag 2014 utbildade mig till coach, en fantastisk kompetens som kompletterades med NLP under de kommande åren. Men den biten, att jobba med dig som finns där bakom har jag inte visat upp så mycket, men den har funnits där hela tiden. Så man kan säga att jag bara ha vänt på steken. Eller bytt fokus.

Vem jobbar jag med?

Alla mina kunder är olika men de alla samma utmaningar och de stöter på motstånd då och då. Utrustade med lååånga TODO listor med mängder av viktiga punkter kämpar de för att hitta fokus och rätt väg framåt. Frustrerade tittar de på när andra skenar förbi trots att de har både mindre erfarenhet och kunskap än dem. När vänder det?
Känner du igen dig?

Jag tror att det finns några viktiga delar när det gäller att lyckas med förändring och nå framgång.
Till exempel kunskap om

  • vad som hindrar dig just nu
  • vad dina grundläggande värderingar är
  • vilka önskade resultat du vill nå
  • vad som motiverar dig
  • vilket stöd du behöver på vägen
  • hur vägen framåt ser ut

Jag jobbar med ledare, företag, entreprenörer och  idrottsmän & kvinnor.
Det handlar ofta om högpresterande personer som vill nå sina mål i något område av livet. Principerna är desamma. Det handlar om att identifiera vad du vill, göra en handlingsplan, ge dig själv feedback och vara flexibel. Mitt arbetssätt varierar beroende på vad du som kund vill jobba med men det bygger alltid på mitt koncept “The Power of M” dvs att hjälpa dig att hitta Momentum. Jag använder tekniker och processer från NLP, mental träning och mina egna erfarenheter.

Hur fungerar det att jobba med mig?

The Power of M består av många olika delar. Alla med syftet att ta dig från motstånd till medgång. Att hitta Momentum som tar dig framåt. Mot dina drömmar om framgång, förändring eller förnyelse. Vi börjar alltid resan med att utforska vad som hindrar dig, precis där du står just nu. Ett motstånd kan finnas på olika nivåer. Precis som det gjorde hos mig. Det kan handla om att ändra ett beteende, byta miljö eller skaffa sig nya övertygelser och värderingar. Som passar dig dit du är på väg.

Vill du läsa mer om hur jag du kan jobba med mig så kan du göra det här. Jobba med mig
Vill du testa en övning som får dig att se vad som hindrar dig just nu, kolla in det här
Gratis övning om Motstånd med Kicki

Så vad handlar det om egentligen.

En mycket tidig morgon i februari 2016 bestämde jag mig för att stiga upp, åka till kontoret och säga upp mer än 60 kunder. Min lönsamma och stabila verksamhet som revisor gav mig många bitar. Ett bra kontor, medarbetare, lönsamma tjänster, möten med kunder och frihet som egen företagare sedan 20 år.
Men ibland är det inte allt.

Beslutet hade vuxit fram under några år när jag började min utbildning inom coaching & NLP. Det började som en känsla i magen och en odefinierad tanke som växte sig allt starkare.
Vem är jag, egentligen. Vilket är mitt syfte, mer än att göra deklarationer….
Vad är det jag brinner för?
Och när är det min tur…

Det här är början på min egen story till stora förändringar i livet. Att jobba fokuserat mot uppsatta mål har jag alltid gjort. Men den här gången var det annorlunda. Det handlade inte bara om mig utan om min omgivning, min framtid och mina mål.

Vill du läsa fortsättningen så hittar du den här  – om Kicki och resan utan slut

Sedan den dagen har jag jobbat med mål, motivation & mening på olika vis. Ett område som jag brinner för. Därför gör jag det med samma grund men med olika inriktning. The Power of M bygger på mina tankar om mål, motivation & mening. Tre ord som innehåller många delar. Viktiga när du känner dig begränsad och osäker på framtiden. Väskan är packad med verktyg som jag själv använder dagligen.

Så känn dig varm välkommen till mig!

Ytterligare ett sätt att lära känna mig mer är att prenumerera på mina inspirationsbrev som handlar om hur du hittar Momentum genom att ta dig från motstånd till medgång. “The Power of M” är mitt koncept för dig som vill lära dig mer om prestation för att nå dina mål. Du anmäler dig nedanför.

Similar Posts