wealth dynamics flow trust

konsten att hitta dina styrkor

tänk om du kunde befinna dig i flow 80% av din arbetsdag?

Att hitta dina styrkor och sedan använda dem på bästa sätt kan vara den bästa investering du någonsin gjort i ditt företag men även i din vardag. När jag för några år sedan kom i kontakt med ett test som var speciellt utformat för entreprenören så blev jag nyfiken. Min dåvarande coach lät detta test vara ingången till vårt samarbete. Inför vårt första möte fick jag göra testet och när vi sen träffades så handlade det om utvärdering.

fel profil?

I detta läge var jag något besviken, den till synes tråkiga profilen (efter en första genomläsning) var nu min. Jag ville ju vara en STAR (den utåtriktade) eller en igångsättare och innovatör. Efter en lång diskussion och en hel del funderande började jag se en ljusning men framför allt ett mönster. Jag började förstå mina verkliga styrkor och inse varför vissa uppgifter tycktes mig så vansinnigt energikrävande.

ett av mina verktyg

Idag är testet som heter Wealth Dynamics ett av min bästa verktyg. Jag låter min kunder göra testet och sen har vi det som utgångspunkt framåt i vårt arbete. Att bygga sitt företag utifrån sin styrkor ger ett både gladare och lättare företagande.

hur är det hos dig?

När befinner du dig i flow? Vilka arbetsuppgifter och delar i ditt företag passar dig som handen i handsken? Fundera även på när du inte är i flow. Vad är det för speciellt med den typer av uppgifter eller situationer? wealth dynamics flow trust

hur gick det för mig och min tråkiga profil?

Idag älskar jag min MECHANIC som min profil heter, mina styrkor som bland annat handlar om att ta befintliga system och förbättra dem passar precis för det jag bygger mitt företag på. Att titta på ett företags mål och system för att tillsammans med dig som ägare förbättra och förändra så att allt rullar på så smidigt och lönsamt som möjligt passar en MECHANIC perfekt.

PS jag har även en hel del av STAR i mig

Vill du veta mer om din profil och om hur det funkar så kan du lyssna i vår POD i Entreprenörsliv.

lämna en kommentar och berätta för mig när du är i flow, hur känns det då, och vad är det som du gör?

Similar Posts