dansken och trevligheten

”Vi ska tjäna pengar. Vi ska ha det trevligt, men vi ska inte ha det så trevligt att vi inte tjänar några pengar och inte heller tjäna så mycket pengar att vi inte har det trevligt.”

Så här säger ett danskt företag i en äldre men aktuell lärobok av Gunnar Schäder som heter Prissättning. Måhända är dansken känd för sitt glada lynne men jag fastnade så för citatet och känner att jag vill vidarebefordra den till dig så här inför helgen.

Hur kul har du det egentligen?

Tjänar du mer pengar så att du inte har det trevligt längre eller går du ständigt runt med otrivsel för att du tjänar för lite. Ja denna ständiga fråga om pengar som engagerar oss oavsett om vi har för mycket eller för lite.

Snart går vi in i julmånaden och den stora julstressen drar igång med allt vad det innebär. Ofta många krav och måsten som ibland gör oss mindre lyckliga än vi skulle vilja vara så här års.

Tänker du att, nu jäklar, bara jul och nyår är över så skall jag ta nya tag och sätta fart på mitt företag, För 2017 skall bli det bästa av bästa bara …..

Men stopp nu, hur tänkte du där?

Först en fråga till dig,

-hur många månader har 2017?

-dumt Kicki, tänker du, 12 månader har väl alla år.

Visst men om du väntar till januari med att planera då kommer du med säkerhet att tappa minst en månad innan du är redo.

Tänk om du kunde stå startklar när champagnen är urdrucken och fyrverkeriet slocknat ?

Redo att ge järnet för att låta 2017 bli det bästa året hittills i ditt företagarliv?

Jag pratar nu både arbets och pengamässigt.fb-ditt-2017

Jag bjuder nu in dig till att börja planera inför 2017 redan den 1 december så när nyårsklockorna ringer då har du dragit upp strategierna för att kicka igång direkt.

Jag startar en mailkurs helt utan kostnad med tillhörande Facebookgrupp där vi planerar tillsammans under korta pass med början 1 december.

Det handlar både om personliga och ekonomisk mål (du vet ju att jag brinner för det där med att sätta rätt pris och att våga tjäna ruskigt mycket pengar)

Du får mail som ger dig tips och mallar som du kan använda för att ge dig själv en kanonstart på 2017,

anmäl dig här – ingen kostnad

Ekonomisk PT goes planning !!

Och du, använd helgen till att fundera över det som dansken sa,

-hur trevligt vill du ha det 2017?

Similar Posts