hitta ett nytt tema för ditt företag

ett helt nytt tema för ditt bästa år

har du ett nytt tema för ditt 2017?

Att sätta ett nytt tema för hela året är ett bra sätt att få en övergripande ton på sitt företagande. Jag deltog i en tråd på FB där jag fick frågan om vilket som var mitt tema för 2017, svaret kom blixtsnabbt nästan med automatik. Jag hade ingen aning om att jag hade svaret inom mig men där och då så blev det så solklart.

Mitt ord för 2017 är BALANS, efter att ha tillbringat 2016 med fokus på att avveckla mig i ett bolag och utveckla mig i ett annat är känslan som dröjer sig kvar från detta år splittring. Massor av goda saker har hänt och mitt företag har utvecklats enormt men jag är säker på att det hade hänt mycket mer om jag haft möjlighet att fokusera. Så för 2017 är det strategier och fokus på en sak som gäller.

hur använder jag mitt tema i vardagen?

Jag har orden frihet och kreativitet som en grund i mitt företag. När jag skall ta nya uppdrag eller utvärdera nya idéer som dyker upp så matchar jag dem mot mina värderingar. Under detta år kommer jag även att lägga till balans. Så att alltid ha dessa ord med i bakgrunden gör att jag lättare kan välja vad som är bra för mig och mitt företag.

så här kan du göra för att skapa ditt eget tema för 2017

#1 – ta dig en stund i lugn och ro och känn efter vad du verkligen verkligen vill och vad som håller dig tillbaka just nu. Fråga dig vilket tema som skulle  ge dig det där lyftet du vill ha 2017.

#2 – när du har ditt ord/tema klart för dig så tycker jag att du skall dela det med viktiga människor i ditt liv som en bekräftelse på vad som verkligen är viktigt för dig. (dela det även med mig här)

#3 – skaffa dig en ny anteckningsbok för 2017 eller skapa ett dokument i din dator, skriv ditt tema på första sidan och skriv sedan om årets tema minst tre gånger varje vecka. Att skriva om det du vill ha som om det redan hänt har en enorm effekt. Vår hjärna kan inte skilja på sanning och framtida tankar så ju mer du visualiserar ditt kommande år, dess då mer verklighet blir det.

Funkar det?

Jojjo, det kan jag garantera, mitt tema för 2016 var frihet och kreativitet och den bild jag beskrev för mig själv i början av förra året är nu verklighet och inte bara en dröm.

Lämna gärna en kommentar och tala om vad ditt tema för 2017 blir. Varför väljer du som du gör?

hitta ett nytt tema för ditt företag

Similar Posts

4 Comments

  1. Mitt tema är överflöd, på alla mina “scener, både privat och i företag. Överflöd att glädje, kärlek, pengar, tillit etc etc. Mina värdeord i företaget är frihet, glädje och lätthet. Viktigt att ha med sig. Undrar om alla gör som du? Stämmer av mot glädjeämnen? Kram

  2. Ja tänk om alla gjorde som oss, jag inser nu när jag verkligen lever efter mina värdeord vilken enorm skillnad det gör för min egen energi och glädje, tack för att du delar Karin.

  3. Hjälpa. . . . . . . . . . . . . Tänker att om man hjälper sina medmänniskor så får man så mycket tillbaka.

  4. Tack för att du delar Mikael, lycka till med ditt företagande!
    Det är viktigt att vi använder ord som har betydelse för oss //Kicki

Comments are closed.