mindset för lönsamma företagare

Kolla om du har du ett mindset som driver ditt företag framåt?

mindset för lönsamma företagare
Hur utvecklar du rätt mindset?

Om du vill utveckla ditt företag, förändra din livsstil och få mer av något som du inte haft tidigare, behöver du skaffa ett mindset som tar dig framåt. Ta med dig mina 7 nycklar.

Ge dig själv en chans till en bra start på 2016 genom att fundera över vilka av dessa tankar som skulle påverka dig och din företag mest. Du kan inte gå någonstans alls om du inte vet åt vilket håll du är på väg. Planen är kartan som du navigerar efter.

Vad tar du med dig till ditt 2016?

Här laddar du ner de 7 nycklarna

Sätt upp dem på väggen så att du har dem framför dig i allt du gör.


Om du vill förstå något – agera. Du kan inte vänta på rätt tillfälle eller vänta på att bli klar till 100% innan du tar nästa steg på din ”attgöralista”, risken är då stor att du aldrig kommer till skott. Våga utsätta dig för risken att bli synad i sömmarna.


Du behöver ha en klar vision. Genom att fokusera på det som för dig framåt får du din verksamhet att arbeta för dig istället för att du arbetar för den.


Det finns inga misslyckanden, bara feedback, eller ”gör om och gör rätt” som en del väljer att uttrycka det hela. Du måste kunna ändra kurs när det du gör inte går som du tänkt dig. Det är av misstagen du lär dig.


Mät dina framsteg och var uthållig. Håll fokus på ditt önskade resultat och din vision och tänk på att du har alla resurser inom dig. Se hela tiden till att du jobbar på din planhalva och mot ditt mål, kom ihåg budskapet i mitt favoritcitat av Jim Rohn om att det är ingen annan som planerar för dig.


Din rörelse kommer inte att utvecklas mer än vad du gör. Du måste leda dig själv först innan du kan leda din verksamhet.


Det finns en anledning till att du har två öron och en mun. Lyssna in vad dina kunder behöver och är intresserade av, detta ger en relation som skapar förtroende och om du är lyhörd en chans till merförsäljning.


Sluta aldrig att lära dig nya saker, ett ständigt lärande högt upp i ålder utvecklar dig och motionerar din hjärna. Lär dig av dig själv, dina vänner, dina misstag eller helt enkelt av lust och nyfikenhet!

Similar Posts