Häng med mig till Newcastle

Holy Cow eller vad man nu ska säga.
Hur mycket inspiration, ideér och tankar får plats i ett huvud. Snart hemma efter två dagars konferens i marknadsföring & sociala medier med fokus på online-business. Den hölls i Newcastle i England, en helt underbar liten stad som jag inte tidigare besökt. Om du har följt mig länge så vet du att jag många gånger varit på träffar, konferenser och masterminds i mitt favoritland England. 

England, I love you so

Vad det är som är så bra med England kan jag inte ge ett exakt svar på. Det är mer en känsla. Troligen kommer min fäbless för landet även ifrån engelska tv-serier, deckare och all den musik som strömmande därifrån under 80-talet. Boy George, Simple Minds, Madness, Sex Pistols (jo de fanns på min lista från förr). The Clash, Erasure och många många fler. Landet har något mycket traditionellt och lite gammaldags över sig. Och jag bara älskar det. Jag börjar till och med vänja mig vid bacon och ägg till frukost fast jag helst bara vill ha te och macka. Men åter till mina dagar i Newcastle. 

På online konferens i Newcastle

Vi, jag och min väninna Linda från Amsterdam, reste till staden för att delta i en av Englands största konferenser i Content Marketing. På schemat stod nya trender och kunskap inom Facebook, Linkedin, Instagram och att skapa innehåll för sociala kanaler på ett smartare sätt för att nämna några av de närmare 20 föreläsningarna som jag sett. Så du kan tro att mitt huvud är ganska fullt just nu. 

Det händer massor inom dessa områden och sedan jag klev i online världen 2015 så har det mesta förändrats. Och det oftast kul tycker jag men det gäller även att inte dras med i allt. Jag kommer att komma tillbaka till enskilda ämnen framåt med tips och tricks men idag ligger fokus på att samla min egna tankar. 

3 saker som jag tar med mig från Corageous Content live 2022

När jag tänker på dagarna den här veckan och lägger ihop det med alla utbildningar, konferenser och möten med andra i online-världen jag deltagit i så kommer jag fram till det här. 

1) Kör ditt eget race, det finns bara en av dig. 

Och det gillar jag. Många experter och gurus ger råd om att det ska vara si eller så men jag har personligen en lite annan tanke där.

Du behöver göra det som funkar för dig, för det är då din personlighet kommer fram och i det ögonblicket så attraherar du andra människor. Så hitta dina kanaler där du trivs (och där dina kunder finns) dyk upp på ditt sätt och använd hela din personlighet.

Då kan det inte bli fel. 

2) Video är det som gäller, vare sig du gillar det eller inte

Det är det sammanfattande från alla olika kanaler för marknadsföring, utom Pinterest då. Det är video som gäller om du vill nå ut. Så okej, det blir ännu mer av den sorten framåt.
Som lite kuriosa kan jag berätta att jag på en workshop jag anmält mig till fick lära mig att att göra mitt första inlägg på TikTok, något jag inte alls tänkt mig. Så om du är där, följ gärna mig så följer jag dig. Kul var det att göra små korta filmer.  

3) Newcastle, jag kommer tillbaka

Vilken härlig stad, och vilken fullträff vi fick till när det gäller valet av hotell. Grey Street Hotel var precis så engelskt, gammalt och pittoreskt som det utlovats. Dessutom på gångavstånd till hotellet där vår konferens hölls.

Vi fick chansen att se och njuta av de många broar och vackra gränder som centum bjöd på. Maten var det heller inget fel på, det blev både italienskt, indiskt och engelskt och allt smakade mycket bra.

Det enda som inte var okej i det hela var att KLM som jag flög med ändrade min hemresa så jag inte missade den avslutande halvdagen på egen hand i staden. Det utforskandet får vänta till nästa besök. På den positiva sidan var att det blev inget shoppat som jag behövde släpa hem. 

Att umgås på engelska är dessutom både nyttigt och kul. Nu drar jag hem igen via Amsterdam och tar det lugnt inför allhelgonahelgen och nästa vecka då jag kör igång min nya kurs Hållbar Coach. Nyfiken på den, kolla på Instagram. 

Avslutar här med att dela med mig av lite fler bilder för dig som är nyfiken. Sköt om dig och ha en fin helg!

Similar Posts