vad är Human Design en kort introduktion

Vad är Human Design?

Efter att jag stött på Human Design här och där under de senaste åren så har något hänt som även fångade min egen uppmärksamhet.  Världen har förändrats, nya värderingar och sanningar har uppdagats för många av oss. För mig så är Human Design ett sätt att leva och verka mer intuitivt. Att inte använda hjärnan för att tänka ut saker och vägar framåt. Ett fascinerande sätt att använda vårt ursprung. 

Så om jag fångat din nyfikenhet så läs vidare. 

Human Design som system är en karta över vem du är och hur du interagerar med andra för att bli ditt bästa jag. Och då tänker jag inte att du ska bli någon annan utan mer av dig själv. Systemet bygger också på att vi under vår livstid påverkas av allt omkring oss
Personer, energier, samhällets normer i kombination med arv och miljö. 

Så tänk om du redan är ditt bästa jag? 

Tänk om det handlar om att skala av och rensa bort all anpassning och prägling som du lagt på dig under resans gång. Precis som när du skalar av lagren på en lök. En utforskande resa med målet att helt och fullt ta in vad det betyder att vara DU. 

vad är Human Design en kort introduktion

Human Design skapades 1987 av Allan Robert Krakower (senare Ra Uru Hu) som fram till sin bortgång 2011 tillbringade sitt liv med att sprida och lära ut systemet världen över. 

HD är en kombination av uråldrig kunskap och modern vetenskap. Tillsammans skapar det en karta (blueprint) av din unika design. Det finns inte 2 kartor som är lika, ytterligare ett bevis för att DU är helt autentisk och unik. Så här säger Ra Uru Hu själv.

”Human Design systemet är inte ett trossystem. Det kräver inte att du tror på något speciellt. Det är varken historia eller en filosofi. Det är en konkret karta av din natur; en karta över din genetiska kod.
Möjligheten att, på ett detaljerat sätt förstå din naturs mekanik på ett verkligt djup, Human Design är förstås värdefullt eftersom det avslöjar hela din natur i all sin subtilitet.
Human Design öppnar dörren till en potentiell självkärlek,
en livs kärlek och en kärlek till andra genom förståelse.”

RA URU HU –  GRUNDARE AV HUMAN DESIGN

HD bygger på och har influenser av astrologi, I-Ching (som även ligger till grund för Myers Briggs) , Kabbala (livets träd), chakrasystemet, neurovetenskap och kvantfysik. 

För mig är det ett konkret & praktiskt system för beslutsfattande, självkännedom och personlig utveckling i stort. HD ger dig en egen inre kompass att följa. Och det är inte ett antal regler att följa eller en beskrivning av HUR DU ÄR. 

human design karta

Hallå där: Om du vill utforska din karta med mig så finns det alltid några tider för dig. En grundläggande genomgång tar ca 1 timme och du får en rapport med dig (och en inspelning om du vill) Din investering i dig själv och din unika väg är 2222 inkl moms.
Boka din tid i länken här : Läsning Grund med Kicki Westerberg

Vad kan du använda Human Design till?

Det finns många användningsområden för Human Design. Det startar ofta med en grundläggande läsning för att utforska och bekanta dig med din egen karta. Då får du information om din typ (det finns 5 stycken) och din bästa sätt att ta beslut. Det här startar din process för av-anpassning. (de-conditioning) 

Vårt samhälle har lärt oss att vår högra hjärnhalva och vår logik är det ultimata beslutandeorganet men här finns det en grundläggande skillnad. För många jag möter en befriande sådan och något som hjälper dem framåt i vardagen. 

Nästa steg för dig är att välja inriktning för fördjupning och det finns det olika vägar att gå. Här ser du några dem. Här kan du läsa mer om vad jag erbjuder inom Human Design & Coaching

  • Personlig fördjupning, intuitivt självledarskap 
  • Relationer, dvs partner & barn
  • Business, uppgradering av ditt eget ledarskap
  • Business, teamutveckling, rätt person på rätt plats
  • Business, energetic branding, att förpacka dina tjänster
  • Specialinriktning för dig som är coach, fördjupning 
  • SPIRITUELL AFFÄRSUTVECKLING – min egen favorit för dig som driver business

Är du modig nog att testa?

Kan det vara så att Human Design är den nya tidens ledarskap? 

Att leda dig själv och mer intuitivt. Att utforska dina styrkor och svagheter och aktivt ta steget mot att bli mer av dig själv.

Har du tänkt på hur de personer du har omkring dig påverkas?
Ditt team
Din familj
Dina kunder

Nu när du vet vad Human Design är så är det dags att fram din karta

Du kan läsa mer i det här inlägget
Hur tar man fram sin Human Design karta?⁠

Boka ett nyfiken-på möte med mig så berättar jag mer om vad jag kan göra för dig och din utveckling. Eller boka en grundläggande läsning som ger dig en kickstart på vägen.
Du hittar alla tider här www.kickiwesterberg.se/boka/

Similar Posts