Human Design Projector 5 tips för din business

Är du Projector och driver eget. Kombon med business och att ha en strategi som säger “vänta på inbjudan” kan ibland låta som en utmaning.⁠ Här kommer min syn på saken.

När jag började utforska min egen Projectorprofil efter 25 år av anpassad “Generatorstil” så kändes det mycket märkligt att bara sätta sig ner och vänta.
På vaddå. Bättre tider?
Ett nytt uppdrag eller att någon skulle komma och plocka upp mig som en riddare på en vit springare. 

Det går att driva eget, ha en bra business och samtidigt vara Projector

Hoppas du känner dig lite lugnare så här långt. Med mina 5 steg kommer du en bit på vägen. Och som avslutning får du tips på hur du går vidare. 

Så när kommer springaren?

1 Sakta ner, mycket mer än du tror

Du driver en Projector Business. Då är du är inte designad för att jobba 14 timmar per dygn. Eller kanske inte ens 8. Den förmåga att guida andra som du har kräver att du sparar på din energi för större impact.  Så vila, reflektera, var här och nu. Din dragningskraft kommer att lysa igenom då! ⁠

2 Sluta “GÖRA”⁠ och “GENERERA”

Dvs sluta fokusera på görandet, dvs den Generatorenergi som finns överallt i vårt samhälle. Så skippa uppropet Just Do It och nörda istället ner dig i det du älskar, då kommer dina inbjudningar på ett naturligt sätt. ⁠

3 Bygg din egen projektor tribe för din business

En Projector är designad för att guida en specifik grupp av människor. De kommer att attraheras av din unika energi och andra kommer inte ens att se dig. Så du behöver inte jaga efter alla. ⁠Det du behöver är en liten, engagerad tribe för att sprida ditt budskap och tjäna pengar. 

5 tips för din Human Design Projector Business

4 Var mera DU, istället för att kämpa för att synas⁠

Din energi är inte för alla. När du är dig själv behöver du ingen strategi eller plan. Här kommer din speciella dragningskraft fram och lockar till sig DIN tribe. ⁠Visst känns det skönt?

På ditt eget unika sätt.⁠

5 DELA DIN PROJECTOR VISDOM⁠ SOM CONTENT i din business

Du behöver inte vänta på inbjudan för att dela med dig av din visdom. Att skapa olika typer content (på det sätt som fyller dig med energi) av dina insikter är ett bra sätt att glänsa. ⁠Brinner du för att skriva så gör det, är det video eller podcast som får ditt entreprenörshjärta att ticka så kör på det. 

Det du delar med dig av kommer att vara värdefullt för rätt personer, de som du är här för att guida. Och de kommer i nästa steg att känna igen dig för det du står för.
Kom ihåg en tydlig och enkel call to action. Det är inte förbjudet som vissa tycker. 

human design karta

Hallå där: Om du vill utforska din karta med mig så finns det alltid några tider för dig. En grundläggande genomgång tar ca 1 timme och du får en rapport med dig (och en inspelning om du vill) Din investering i dig själv och din unika väg är 2222 inkl moms.
Boka din tid i länken här : Läsning Grund med Kicki Westerberg

Sen då?⁠

Experimentera med din Projectortyp, och din strategi för livet. Kom ihåg det finns en väg för dig och din business som leder ett liv med dina Energier i Balans™⁠

För mig har det viktigaste varit att följa min Human Design strategi, att vänta på inbjudan. Jag har gjort det genom att helt strunta i vad jag borde göra och följa min inre guidning som i mitt fall är Emotional (känslomässig) Jag stänger ute andras tyckanden, alla listor och vänder mig inåt När jag ska ta beslut så låter jag min känslomässiga våg styra. 

För det är mitt liv (och ditt liv) och den enda som vet vilken väg du ska gå det är DU! 

⁠Vill du ha min hjälp att utforska din karta?
Boka en läsning eller en fördjupande träff med mig.
Läs mer här om mina tjänster

Blogginlägg om HUMAN DESIGN
Human Design Index
Hur tar man fram sin Human Design karta?⁠

⁠Förvirrad?
Då kan du boka ett kostnadsfritt Nyfiken-på samtal med mig
www.kickiwesterberg.se/nyfiken

SPARA GÄRNA MIN ARTIKEL SÅ ATT DU KOMMER IHÅG DET PÅ DIN RESA ELLER DELA DET MED EN PROJECTOR SOM BEHÖVER HÖRA DET HÄR.

Similar Posts