Clara Löfvenhamn Bossbloggen

Clara Färdiga Gå – följ Bossbloggen mot målet

Bossbloggen är navet i Clara Löfvenhams drömföretag. Kommer du ihåg mitt och Claras samarbete från tidigare i år? Idag bjuder jag på en återblick och en lägesrapport från Clara. Vad har hänt sedan sist och vart är hon på väg?

Clara Löfvenhamn Bossbloggen

Clara har jobbat utifrån min modell ur boken Bygg ditt drömföretag. På några år har hon byggt upp en imponerande verksamhet. Hon har tre ben i sin företag, föreläsningar & utbildningar, Bossbloggen och personlig rådgivning för ledare. Hon har inkomster i alla men behöver fler uppdrag och bli än mer etablerad som ledarskapsutvecklare.

Fotot i inlägget är från Bossbloggen & Clara

Bossbloggen & de tre målen

Hon har under en tid valt att jobba med tre mål
fokusera på bloggen,
att sälja föreläsningar mer aktivt
starta Facebookgruppen Bossbrudar

I seriens fjärde inlägg stämmer hon av hur det har gått med de mål hon satte i våras och om hur min modell med att fokusera på tre mål/projekt åt gången har förändrat hennes sätt att arbeta.

Så här säger Clara (citat)

Och dessa mål har verkligen hjälpt mig att fokusera annorlunda. I vanliga fall så är bloggen alltid min första prioritet, har jag exempelvis inte dagens bloggartikel klar för dagen så är det vad jag börjar jobba med. Men inte numera!

För några veckor sedan så satt jag på hemmakontoret, det var kaosstökigt hemma, att-göra-listan var evighetslång och jag hade inget blogginlägg färdigt. Instinktivt ville jag börja städa och sedan blogga. Istället så tänkte jag på mina mål och skrev en post-it till mig med en ny ordning:
Sälj/leverera
Nätverka
Content
Och det mina vänner har gjort en fantastisk skillnad i mitt dagliga arbete att prioritera så! När de tre punkterna sedan är klara – då kan jag börja med att släcka eventuella bränder. Sedan har jag i enlighet med bokens råd temadagar där jag bestämmer mig för att plugga eller göra ekonomiska sysslor. Jag har dessutom infört veckomöten med mig själv för att stämma av vad som har hänt under veckan och om jag ligger i fas med mina tre olika projekt.

Bossbloggen mot nya mål

Det har varit så kul att följa Claras väg med min bok. Om du gillar ledarskap och vill bli bättre på så rekommenderar jag ett besök på Blossbloggen.

Precis som jag skriver så är det bra att jobba med tre mål åt gången. Nu har Clara startat sin Facebookgrupp och ersatt det målet med ett nytt. Nyfiken på vad hon tänker fokusera mer på framåt? Här hittar du hennes inlägg Så når Clara sina mål

Ha en fin fredag och ta hand om dig!


Följ mig gärna på Bloglovin så missar du inga avsnitt
Följ mig på Instagram @ekonomiskpt – titta in och säg hej, jag svarar alltid 🙂
Lyssna på min livesändningar på Facebook Ekonomisk PT – fredagar 10.00

Similar Posts