Manifestera dina drömmar i 7 steg (med Human Design)

Går det att manifestera det du drömmer om? I det här avsnittet delar jag med mig av 7 steg som hjälper mig att få klarhet och leder mig mot mitt högre syfte. Jag pratar om mina upplevelser och dyker sedan ner i 7 konkreta steg som du kan ta med dig på din egen resa.

Dessutom är det anpassat till de 5 energi typerna inom Human Design.

Det är gratis att ta fram din egen karta.

Du kan göra det i länken här. 

Att manifestera dina drömmar betyder att du skapar din egen väg på sätt som är unikt för dig.

Alla har ett unikt syfte här på jorden, det är min övertygelse.

Ditt syfte eller din passion behöver inte vara ditt yrke eller ditt företag, det kan lika gärna vara något som du har på sidan av som ditt jobb gör möjligt för dig att lägga tid och kraft på.

1 Ta reda på vad som ger dig glädje i livet. 

Då menar jag verklig glädje. Det behöver inte vara ditt syfte men en tråd på vägen. Skriv en lista på det som tänder din inre lampa. Ju mer du öppnar ditt hjärta för de här sakerna ju mer glädje och kärlek.

2 Lär känna dig själv på ett sätt som passar dig

Min favorit är helt klart Human Design men det finns så många andra sätt.

Att skriva på morgonen, att meditera, att jobba med dina drömmar eller något annat sätt som får upp ögonen för vem du är och vart du är på väg. Med Human Design så innebär det att utforska din strategi för livet, ditt sätt att ta beslut på bästa vis och vad du bär med dig i din karta. Både omedvetet och medvetet. En läsning är ett bra sätt att starta den här processen. www.kickiwesteberg.se/human-design/

Lär känna dina styrkor, dina utmaningar och dina unika kvaliteter. Inte för att ge dig dåligt samvete utan för att väcka nyfikenheten över vem du egentligen är.

Även om du inte gör något så här långt så är medvetenheten som sker i steg 1 och 2 en ögonöppnare på en omedveten nivå. När du börjar förstå dig själv så börjar även resan av acceptans och i nästa steg självkärlek.

3 Börja göra saker som ger dig energi & glädje

Nu är det dags att börja göra något av det där som står på din lista. Att fylla dig själv med den där glädjen och energin på en konkret nivå. Börja smått, det viktiga är att du tar dig själv på största allvar och ger dig tid. Kanske finns det djur på din lista eller sång och dans.

För mig finns det en stor glädje i att läsa eller att skapa saker med mina händer. Eller att umgås med mina hästar.

När du börjar göra saker från din lista så kommer även din energimässiga frekvens att höjas. Då kommer du att attrahera mer av samma sort.

Det här kräver mod för vårt samhälle tycker ofta att det finns andra saker som borde göras först. Sen får du “leka”, men jag tänker att det är precis tvärt om. När du fyller dig med energi så kommer det även att spilla över på de mindre energifyllda uppgifterna i din tillvaro.

Så det kräver mod, mod att säga att nu gör jag det här utan att ha dåligt samvete.

Se till att det är något som ger DIG glädje, inte de du har omkring. Om du ska hitta din väg i livet så MÅSTE du hitta din egen glädje. Det kommer de du har omkring dig tjäna på i längden. Så stå på dig och kom ihåg att du behöver inte sätta av en hel dag. Fundera istället vad du kan göra med den tid du får loss rent praktiskt. Jag vet att det kommer att bli en god vana när du väl startar.

4 Be om hjälp

Att öppna upp för att ta emot är nästa steg. Meditation, speciellt guidad om du är ovan är en riktigt bra väg in tycker jag. För mig handlar det om att få en kontakt med någonting större, välj själv vad du vill kalla det. Universum, dina guider, Gud eller ditt eget omedvetna.

Och du väljer den väg som passar dig bäst. Det finns så mycket att testa. Be om hjälp betyder även att be människor i din närhet om hjälp. De kan vara personer som hjälper dig att komma i kontakt med hjälp av yoga, massage, healing, reiki eller andra kraftfulla metoder men även att skapa en kontakt med personer som precis som du är intresserade av att öppna upp sina sinnen.

Att känna samhörighet med andra, att inte behöva ursäkta sig eller förklara. Det finns grupper i sociala medier eller andra typer av cirklar där du kan hitta gemenskap som stärker dig på vägen. En plats där ni kan läka tillsammans.

För alla Human Design typer är det verkningsfullt att prata ur vårt halschakra. Dvs att säga saker högt, låt det ske med andra eller med dig själv i skogen eller på någon annan plats där du känner dig grundad. Halschakrat är det center som inom Human Design är kanalen för manifestation och kontakten med den yttre världen.

Be universum att stötta dig på din väg.
Säg tex, universum, jag ber dig att stötta mig på min väg. Jag behöver din kraft för att hitta glädje i livet och för att utforska min resa. Jag behöver stöd för att tacka ja till saker och för att säga nej till det som inte längre ger mig energi. 

5 Jobba med intention

Att sätta en intention för dig och ditt liv är verkningsfullt. En intention är som ett energimässigt mål. För mig ger månens faser mig en rytm att följa. Att sätta en intention vid nymånen för den kommande perioden. När sedan fullmånen kommer 14 dagar senare så kan du reflektera över och vara tacksam för vad som har växt hos dig. Hur långt har du kommit på din resa?

Vad vill du har mer av i ditt liv under den kommande månaden? Är det glädje, tacksamhet eller något helt annat. Att låta dig komma i synk med naturen, universum och det cirkulära. Att skapa balans mellan det maskulina görandet och det feminina varandet är en källa till kraft.

Du kan även sätta en intention för dagen för att uppmärksamma dig om att du lever enligt din väg.

6 öva på tacksamhet

jag är tacksam för….

Tacksamhet öppnar upp ditt hjärta. Det banar väg för större saker i ditt liv och är starkt sammankopplat med att be om hjälp och att fylla på dig med saker som höjer din energimässiga frekvens.

Rent konkret så kan du skriva i en tacksamhetsbok, en eller flera saker som du är genuint tacksam för varje dag. Öva dig på att vara i känslan och för dig som tycker det är en utmaning. Starta med att tänka på det lilla barnet som ler upp emot dig, kattungen eller hundvalpen som på ett ögonblick kickar igång känslan av ren och skär kärlek och omtanke.

Även om livet är tufft så finns det många små saker att starta med. Att du vaknar varje morgon, den där te eller kaffekoppen på morgonen, solen som skiner eller den okända kvinnan du mötte som log emot dig.

7 Ta action på din intuition

Nu krävs det mod att agera när din magkänsla signalerar. Att lyssna på det och att göra det. För när du hittat det som ger dig energi, lärt känna dig själv och din karta lite mer, börjat göra saker och bett om hjälp då är det dags att agera.

Så hur tar du action utifrån din Human Design typ?

Här får du tips för alla 5 typerna.

Vill du ta reda på din typ?

Använd länken här. 

Manifestor

När du fyllt på både av glädje energi och kärlek så är ett bra första steg som Manifestor att informera. Det betyder att prata med människor omkring dig om allt det du upptäckt om dig själv. Kanske har du genom de första 6 stegen här fått insikter om vad DITT nästa steg ska bli. Då är det dags att dela med dig av det och se vad du får för respons.

Manifesting Generator eller Generator

För dig kan det här steget betyda att följa din strategi och svara upp när det dyker upp något som tänder din inte GPS och säga JA till det. Och när det dyker upp något som du tidigare tyckt att du borde göra, säga NEJ och på det sätt höja nivån i din energitank. Och frigöra tid till att göra saker som du brinner för.

Projektor

För dig kan det första steget vara att studera något eller att öva på något som fyller dig med glädje bara genom att dyka ner i det och låta dig uppslukas. Att sätta av en stund varje dag och låta dig fyllas av den kreativa glädjen. De omkring dig kommer att känna av din förändring. Tro mig,  jag vet vad jag pratar om i det här fallet.

Reflector

Börja med att omge dig med människor och miljöer som ger dig energi. Att förstå hur din omgivning påverkar dig är en del av din upptäcksresa. När du gör det så kan du ta in deras energier och på så sätt stärka din egen resa. Så ditt steg blir att befinna dig på rätt ställe för dig så ofta du kan.

Att ta action utan de första 6 stegen kommer förmodligen att ge dig en obalans mellan det som i Human Design kallas Yin & Yang. Jag pratar gärna om det om Energier i Balans™ och oavsett vad DU kallar det så är de här första stegen en grund till att manifestera en ny fas i ditt liv.

De 6 första tipsen förbereder dig så att du kan ta rätt steg, rätt steg för DIG. För kom ihåg att du är unik. Och vi har alla ett syfte här på jorden. I stor och i smått.

Vill du ha hjälp att utforska din egen karta och din väg så boka ett möte med mig så berättar jag mer. Du kan även boka en grundläggande läsning.

Du kommer att få insikter att ta med dig som ger dig stöd på vägen.

Här hittar du min bokningskalender www.kickiwesterberg.se/boka/

Vill du höra och läsa mer på samma tema.

Human Design – 3 saker som påverkar dig genom livet

Drömmarna vill få oss att vakna – gäst Magnus Pamp
Konsten att manifestera pengar & framgång

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *