EP 7 Jag älskar att få vara mitt i musiken – gäst Resmiranda Åsa Larsson

I det sista avsnittet före jul möter Kicki Åsa Larsson i ett samtal om entreprenörskapet ur kulturarbetarens fokus. Åsa som har artistnamnet Resmiranda är musiker, körledare och efterfrågad kulerska. Det blir en hel del snack om hur man får ekonomin att gå ihop som frilansande kulturarbetare. 

Ska man jobba med musik och kultur så behöver man ha många ben att stå på eller så ska man vara super specialiserad på det du gör, säger Åsa.

Behöver man kunna sjunga för att kula?

Du får även svar på frågan om man behöver kunna sjunga för att kula. 

Innan pandemin kunde hon leva på sin musik men som för många andra så förändrades livet rejält. Att mixa flera anställningar med sina musikprojekt är en vanlig vardag i Åsas bransch. 

För mig är sociala medier både en kanal för marknadsföring och en scen för mitt skapande, säger Åsa. Men det krävs mycket eget arbete för att bygga en karriär inom musiken. Samarbeten med andra musiker är en viktig del av det. 

Välkommen till ett inspirerande samtal där Åsa berättar om varför hon inte kan tänka sig ett liv utan musiken.  

Du hittar Åsa och hennes musik på Instagram https://www.instagram.com/resmiranda/ och Youtube  https://www.youtube.com/asalarssonresmiranda eller via hemsidan https://www.resmiranda.se/

Lyssna och låt dig inspireras av starka kvinnor och deras entreprenörsanda. Tack för att du lyssnar på ENTREPRENÖRSKAN, prenumerera gärna så missar du inga avsnitt. 

Podcasten Entreprenörskan produceras av Kicki Westerberg i samarbete med Leader Gästrikebygden och Företagarna Gävleborg

Vi släpper ett nytt avsnitt varannan vecka.

Åsa larsson Resmirande körledare och musiker i Entreprenörskan

Similar Posts