Erika Åberg Entreprenörskan Det sitter i väggarna

Ep 9 Byggnadsvårdare i själ och hjärta – gäst Erika Åberg

Hon drömde aldrig om att bli entreprenör men passionen förde henne in på företagandet. I dagens avsnitt möter Kicki byggnadsvårdaren Erika Åberg som bor strax utanför Hedesunda i ett gammalt hus som hon rustar varsamt. 

Vi får höra mer om hennes resa från Länsmuseet till TV och den mångåriga succén Det sitter i väggarna. Men även om hur vardagen ser ut för en frilansande programledare och författare. Under fyra månader per år jobbar hon med Det sitter i väggarna, men vad gör hon under resten av året. 

Visste du att det blev tittarstorm när programmet skulle läggas ner? Då ”rasade” tittarna och nedläggningen drogs tillbaka. 

Erika reser mycket i perioder under våren och tycker att det är skönt att kunna vara hemma och vara hemma under hösten med skrivande och kurser. 

Välkomna till ett spännande avsnitt lite bakom kulisserna!

Här hittar du mer av Erika
Instagram https://www.instagram.com/erikashus/
Hemsidan https://erikashus.se/

Det sitter i väggarna på SVT play
https://www.svtplay.se/det-sitter-i-vaggarna

Välkommen till vårens omgång av Entreprenörskan!

Lyssna och låt dig inspireras av starka kvinnor och deras entreprenörsanda. Tack för att du lyssnar på Entreprenörskan, prenumerera gärna så missar du inga avsnitt.

Podcasten Entreprenörskan produceras av Kicki Westerberg i samarbete med Leader Gästrikebygden och Företagarna Gävleborg Vi släpper ett nytt avsnitt varannan vecka.

Erikas Hus Erika Åberg i Entreprenörskan podcast

Similar Posts