Human Design – om tacksamhet och ett ord på vägen

Dagens avsnitt handlar om tacksamhet och är ett ord på vägen i ljuset av Human Design och dess energityper. Men avsnittet passar lika bra för dig som inte har koll på vilken typ du är.
Här kan du läsa dem för varje energityp. Men kom ihåg att ta med dig det som passar dig och det du behöver höra för stunden oavsett vem du är.

Energityp Manifestor

Lita på dig och dina idéer. Släpp tanken på att andra ska förstå. Lita på att din inspiration kommer att lämna ett avtryck och nå rätt människor. Ge dig själv tillåtelse att förlora dig i din kreativa kraft & kliv in i ditt unika DU.

Energityp Generator

Ha mod att säga nej det som inte är för dig, även om det går emot vad andra vill. Strunta i att du inte vet vad nästa steg är. Lita på din magkänsla. Följ det som lyser upp din dag. Din energi är värdefull, använd den väl.

Energityp Manifesting Generator

Omfamna din multi-begåvade natur och din popcornhjärna. Gå åt det håll din energi pekar även när du inte förstår varför. Släpp behovet att veta vad nästa steg är. Prioritera din passion och glädje varje dag.

Energityp Projector

Visa din magi för bara för dem som vill se. Ta hand om din energi , skapa plats och lätthet under dina dagar. Släpp behovet att hinna med “alla andra” & att göra mer. Du är inte för alla. Studera, utforska och odla din gåvor.

Energityp Reflector

Vårda din känslighet och spill inte energi på platser och relationer som inte känns bra. Dela din insikter med de som värdera dem. Släpp ditt behov av insikt. Ta dig tid för klarhet kommer. Du är sannerligen unik.

Mer på tema Human  Design
Hur tar man fram sin Human Design karta?⁠
Boka en läsning med Kicki
Human Design boka en läsning

Human Design – 3 saker som påverkar dig genom livet

{{snippet-1}}

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *