Cirkeln

En podcast med samtal om livet med Kicki Westerberg och Dorotea Petterson.

Kicki Westerberg Dorotea Pettersson CIRKELN podcast

CIRKELN vill inspirera och lyfta frågor om vad som verkligen, verkligen är viktigt och hur det påverkar våra val i livet. CIRKELN symboliserar det cirkulära livet där våra grundläggande värderingar visar sig återkomma gång på gång.

HÄR HITTAR DU ALLA AVSNITT

Vad tänkte vi om 2022 för ett år sedan?

Det här avsnittet inleder en serie avsnitt om ledord, mål och andra sätt att hitta riktningen i livet. VI gör det med en repris av delar av ett avsnitt som vi spelade in i december 2021. Vi pratar om våra ledord för det kommande året och hur vår syn på mål förändrats. Lite kul att nu när vi nästan har facit.

Läs mer »

Dags att utvärdera 2022 och planera för 2023

Kicki och dorro landar helt plötsligt i en planering för 2023. Då behöver 2022 utvärderas så det blir dagens uppgift. Bäst blir det när det görs spontant. Vi får båda reflektera lite kort över 2022 genom att titta på vad vi skrev i skiftet 21/22. Det är både lite upp och ner kan man säga.

Läs mer »

Själens mörka natt – från mörker till hopp och ljus

Vi hamnar i samtal om att fylla i själen och mystikernas term ”Själens mörka natt” och där börjar det bli filosofiskt och lite mörkt en stund. Kicki börjar bli orolig över om vi kan hålla kvar det positiva och dorro kontrar med att vi kan välja att se ljust på tillvaron.

Läs mer »

Sociala medier, om att vara personlig eller privat

Kicki har varit på sociala medier konferens i England och kommer hem med huvudet fullt. dorro är lite avundsjuk och vill nog hänga med nästa gång. Det blir ett samtal om att ha sociala medier som en arbetsplats. Det blir även snack om vår favoritkanal Instagram. Vad går gränsen mellan personlig och privat i sociala medier och hur väljer vi ut vad vi visar.

Läs mer »

Hur jag mår, vill du ha ett ärligt svar?

Vi frågar hur mår du men har vi verkligen tid att lyssna på svaret och är vi beredda att säga sanningen. dorro är på väg ur sin höstdeppression en månad för tidigt och Kicki är förvirrad. Det händer saker på båda håll.

Läs mer »

Cirkeln är en podcast med samtal om livet.

Jag (Kicki) hade under en lång tid funderat på det där med podcast. I december 2020 fick jag under en meditation en insikt, en uppgift,en download. Jag skulle starta en podd med namnet CIRKELN ⭕️ den 2 februari 2021 där jag ville inspirera och lyfta frågor om vad som verkligen, verkligen är viktigt och hur det påverkar våra val i livet. Podden är som livet självt med både plus & minus. CIRKELN symboliserar det cirkulära livet där våra grundläggande värderingar visar sig återkomma gång på gång. Jag ville undersöka varför vi landar där vi landar och hur det mesta i livet verkar komma tillbaka i någon form.

Från juni 2022 Podden drivs av mig Kicki Westerberg och dorro (Dorotea Pettersson). Vi är båda coacher med stort intresse för existensiella frågor & livsval.

Kicki westerberg dorotea pettersson cirkeln podcastSå häng med oss på resan, vem vet var du hamnar?
Cirkeln kommer med ett nytt avsnitt varje tisdag.

Om du är nyfiken på att läsa mer om oss 
Kicki Westerberg
dorro Dorotea Pettersson

eller titta in på
Instagram @cirkeln_podcast och säg hej.Ci