Cirkeln

En podcast med samtal om livet med Kicki Westerberg och Dorotea Petterson.

Kicki westerberg dorotea pettersson cirkeln podcast

CIRKELN vill inspirera och lyfta frågor om vad som verkligen, verkligen är viktigt och hur det påverkar våra val i livet. CIRKELN symboliserar det cirkulära livet där våra grundläggande värderingar visar sig återkomma gång på gång.

HÄR HITTAR DU ALLA AVSNITT

Vad drömmer du om och hur ser dina drömmar ut?

Idag snackar vi om den vakna drömmen, om att önska sig att något händer i framtiden. Dorotea drömmer för att skapa mod och lägga saker i raka led. Kicki berättar att hon njuter av att dagdrömma och att hon inte alltid vill ha det hon drömmer om. Vad drömmer du om?

Läs mer »

Den mogna kvinnan, vem är hon?

Kicki och Dorotea dorro filosoferar över den mogna kvinnan.
Vem är hon, vad gör hon eller finns hon ens? Dorro tror att hon är över 40 och har en sökande attityd till livet men säger att hon egentligen tänker mest på frukt när Kicki pratar om att vara mogen.

Läs mer »

Om konsten att släppa taget

Det första riktiga avsnittet av Cirkeln med Kicki & dorro. Det handlar om att släppa taget om saker eller relationer som inte längre är viktiga. Eller om att följa normen bara för att du alltid har gjort det.

Läs mer »

Nypremiär för CIRKELN eller när vi två blir en

Kicki & dorro. Nu är det oss båda du lyssnar på i Cirkeln. En podcast där samtalet om de stora och små frågorna står i centrum. Vi pratar om det vi går och tänker på. Det vi fascineras av och förundras över. Livet. Vi är båda tänkare som tycker om att prata om det vi tänker på och det är det vi kommer göra här i podden. Och du får lyssna.

Läs mer »

Cirkeln är en podcast med samtal om livet.

Jag (Kicki) hade under en lång tid funderat på det där med podcast. I december 2020 fick jag under en meditation en insikt, en uppgift,en download. Jag skulle starta en podd med namnet CIRKELN ⭕️ den 2 februari 2021 där jag ville inspirera och lyfta frågor om vad som verkligen, verkligen är viktigt och hur det påverkar våra val i livet. Podden är som livet självt med både plus & minus. CIRKELN symboliserar det cirkulära livet där våra grundläggande värderingar visar sig återkomma gång på gång. Jag ville undersöka varför vi landar där vi landar och hur det mesta i livet verkar komma tillbaka i någon form.

Från juni 2022 Podden drivs av mig Kicki Westerberg och dorro (Dorotea Pettersson). Vi är båda coacher med stort intresse för existensiella frågor & livsval.

Kicki westerberg dorotea pettersson cirkeln podcastSå häng med oss på resan, vem vet var du hamnar?
Cirkeln kommer med ett nytt avsnitt varje tisdag.

Om du är nyfiken på att läsa mer om oss 
Kicki Westerberg
dorro Dorotea Pettersson

eller titta in på
Instagram @cirkeln_podcast och säg hej.Ci