Själens mörka natt – från mörker till hopp och ljus

Kicki känner att det finns energier i omlopp i Universum. Någon transformation, sökande eller tomhet. dorro tycker det känns lite mållöst men vet ju att Universum knappast stannar upp men den vanliga kopplingen saknas av någon anledning. En tomhet som är svår att sätta fingret på.

Kicki undrar om det är resan, vägen, som glappar kanske och att det viktiga är att njuta av de små stegen i vardagen. Men på något sätt saknas den genuina wow-känslan och själen inte är i fas. dorro ser det som en triangel mellan själen, resan och Universum. Utan den kopplingen blir det en tomhetskänsla.

Både Kicki och dorro tycker om @moonomens på Instagram. dorro ska tydligen lita på processen och blir återigen allergisk över coachuttrycket men håller med om att tillit är viktigt och Kicki undrar om vi är redo.

Vi hamnar i ett samtal om att fylla i själen och mystikernas term ”Själens mörka natt” och där börjar det bli filosofiskt och lite mörkt en stund. Kicki börjar bli orolig över om vi kan hålla kvar det positiva och dorro kontrar med att vi kan välja att se ljust på tillvaron.

Det blir ändå hoppingivande till slut trots att ”Själens mörka natt” uppstår då och då.

Lyssna på vårt samtal och ge oss gärna kommentarer på vad ”Själens mörka natt” innebär i ditt liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *