Morgonrutin som en nyckel till framgång

Är en morgonrutin en framgångsnyckel? Enligt forskning så finns det vissa bevis på att det är så. Rutinen blir ett sätt att starta dagen med dedikation och det hjälper dig att uppnå dina mål och drömmar.

Det finns en magi i att starta dagen på ett sätt som passar just mig, säger dorro och Kicki menar att det är en stund av reflektion och en stund för att landa i det som ska hända.

En riktigt Miracle Morning

Det finns återkommande saker i våra morgonrutiner och vi tycker att det är mysigt att tända ljus, dricka te och ha tystnad. Det blir också en ritual på något sätt.

Vi pratar även om skillnaden på morgonrutin med små barn och stora barn. Det blir ju inte riktigt på samma sätt, men det kan ändå bli bra.

Vi pratar också om vikten att ha sina mål tydliga för sig och det även där finns forskning på vad som händer om vi skriver våra mål varje dag. Fast det kanske du inte vill, så det ger vi andra förslag på vad du kan skriva för att ge rätt känsla till din dag.

Vi är båda väldigt förtjusta i morgonrutiner och tycker att det ger en riktigt bra start på dagen. Tagga oss gärna på IG och berätta gärna för oss hur din morgonrutin ser ut eller vad du tycker om morgonrutiner. Du hittar oss på @cirkeln_podcast

En podd om livet och om de stora frågorna. Och de små. Med @kicki_westerberg & @doroteapettersson Varje tisdag i ditt öra!

Tagga oss gärna i en storie på instagram när du lyssnar.

Kicki westerberg dorotea pettersson cirkeln podcast

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *