Mariannes Mirakel och sånt vi inte pratar om – Gäst Malin Lundskog

Har du drömt om att skriva en bok?
Idag gästas jag av Malin Lundskog, som precis släppt sin första roman. Mariannes Mirakel är en relationsroman om två vuxna kvinnor och deras mamma. Och om att missförstå varandra för att vi tror att vi vet vad andra tänker tycker och behöver. 

Det blir ett samtal om hennes bok och om varför vi inte pratar om det som vi inte pratar om, om du förstår vad jag pratar om….

Malin berättar om sitt författarskap  och jag pressar henne lite och frågar vad hon tror att det kommer att ge henne att ha romanförfattare på sitt CV.

TV-soffan vore ju kul, skrattar hon, och en möjlighet att förändra människors sätt att tänka och agera. Kanske börja prata om saker med varandra för att undvika missförstånd. 

Om Mariannes Mirakel

Romanen Mariannes Mirakel (Ekström & Garay) som kom ut i november 2021 är en relationsroman om en åldrande mamma och hennes två vuxna döttrar. Det är en berättelse om vad som händer när vi inte pratar med varandra om det som tynger oss, eller om det som glädjer oss. Om att vara ensam även om man har en familj och om att vara fast sina roller som offer, hjälpare eller förövare. 

Malins bakgrund som PT

När Malin jobbade som personlig tränare mötte hon många kvinnor som kom fram under träningen och viskade, jag kan inte vara med.  Jag läcker.  Då bestämde hon sig för att inkontinens är ett viktigt ämne som vi måste prata om. Hon han jobbat med sin roman under ett antal år men 2021 blev året då det äntligen blev dags att kliva ut i rampljuset som författare. 

Varför är det så svårt att prata om vissa saker? 

Precis det snackar vi om idag, vi hittar inga universella lösningar men är överens om att det ofta gäller att ta det första steget då det nästan alltid är andra som funderar över samma saker. 

Avsnitt vi snackar om:

Helena Norling – om skrivande som drog

Du hittar Malins poddar här:
Min perfekta kropp
Skriverier med Malin & Cilla

Boken Mariannes Mirakel:
Adlibris

Följ mig på Instagram @kicki_westerberg och lämna en recension och tala om vad du tycker.

Mariannes Mirakel Podcast Cirkeln

Malin LUndskog-CIrkeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *