Ett personligt uppvaknande blir min egen sanning – gäst Andeas Larsson

Ett samtal och maskulina och feminina energier. Om att vakna upp och stå på ett nytt ställe i livet. Jag möter Andy (Andreas Larsson) i ett samtal om att välja kärlek istället för rädsla.  Han jobbar med mental träning, spirituell hälsa, intuition, personlig utveckling, läkning av trauman, holistisk hälsa och KBT-Terapi.

Det finns mycket smärta och tårar under ett spirituellt uppvaknande precis som i livet självt. Att vara spirituell handlar om den inre resan, säger Andy. Det handlar bara om mig själv och min inre resa, om att lära känna mig själv på ett djupare plan.

Vad är ett uppvaknande för dig, frågar jag Andy.

I mitt fall så blir jag av med jobbet, förlorar min far hastigt och lämnas av min exfru. De tre stora händelserna satte igång något hos mig. All smärta och sorg fick mig att känna känslor som jag inte tidigare känt. Där på botten så vände det och jag såg hur livet kan te sig på ett nytt sätt. Detta var starten på mitt uppvaknande, säger han.

Det är en ensam resa att göra, när du inte längre är som du varit, när dina vänner undrar vart ditt gamla jag  tog vägen. Men vi är överens om att de stora frågorna är viktiga för oss alla även om intresset växlar under livets olika faser.

Vi snackar om manlighet och spiritualitet, finns det någon skillnad på hur kvinnor snackar om det här?

Välkommen till ett spännande avsnitt!

Andy tipsar i samtalet om några av sina manliga spirituella favoriter Jay Shetty – Tänk som en munk www.jayshetty.me  och Aubrey Marcus och allt av Björn Nattiko och Joe Dispensa.

Mer om den mystika resan kan du lyssna på i avsnittet med Kajsa Ingemarsson. Modern mystik och konsten att låta livet skava en stund – gäst Kajsa Ingemarsson

Mer om maskulint och feminint, lyssna på avsnittet med Petra Johansson. Komma hem till sin kropp – gäst Petra Johansson

Andy hittar du här https://www.uppvaknandet.nu/

{{snippet-1}}

Andy Uppvaknandet podcast Cirkeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *