Energier i balans – hur funkar det

Under många år så använde jag nästa bara min maskulina energi. Saker som ⁠logik⁠, strategier⁠, problemlösning⁠, mål⁠, tankar & intellekt⁠⁠. Den feminina energin (det handlar inte om man eller kvinna här), innehåller saker som ⁠känslor⁠, intuition⁠, acceptans⁠, att vara i stillhet⁠, tillit, flow⁠ hade jag inte i mitt första rum. ⁠

Hur ser det ut hos dig? ⁠

Energier i balans™ handlar om att växla mellan de feminina energierna YIN och de maskulina YANG. En bra mix mellan de två håller dig i kontakt med ditt högre syfte, din identitet, din intuition och med dina mål, din förmåga till action och ditt sätt att agera utåt. Det blir en skön helhet.

Hör när jag berättar om hur jag ibland lägger locket på för att hitta balansen.

Till exempel när jag har jobbat fokuserat med ett nytt projekt och behövt min energi där. (Det här är en av anledningarna till att jag coachar varannan vecka.) Jag växlar alltså mellan det inåtvända och det utåtvända. Båda lägen ger mig energi. Jag är både en ensamvarg och i behov av den glädje och energi jag får här av er som följer mig och av mina kunder. ⁠

Det här är det första avsnitten om Energier i balans, längre fram kommer jag att berätta mer om hur du kan stärka de olika sidorna.

Dela gärna med dig av vad du tänker om det här. Följ mig på Instagram @kicki_westerberg och lämna en recension och tala om vad du tycker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *