Om vikten av att göra aktiva val i livet – gäst Kerstin Sörbom

Idag om att göra aktiva val i livet. Eller som dagens gäst säger i samtalet, du väljer livet varje gång du andas. Ett varmt samtal om både yttre och inre resor. Möt Kerstin Sörbom som brinner för sitt arbete som samtalsterapeut, livscoach och retreatledare. I normala fall ordnar hon resor till kraftfulla ställen som Marocko & Saharas öken.

-Jag älskar att få vara med och bidra till att andra människor växer och hittar sitt livs nycklar, säger Kerstin.

I avsnittet pratar vi om “nödvändigheten” av att göra aktiva val i livet. Om att skapa en plats där du kan hitta din egen sanning. Vissa val kan kräva MOD och att vi ställer oss frågor som, vilket liv vill du leva och vad behövs för att du ska komma dit?

Mycket handlar om att våga möta utmaningar, se större sammanhang och att blir hel.

Kerstin växte upp i Tyskland och utbildade sig till ekonom. Under några år arbetade hon inom bank och finans men känslan av att inte vara på rätt plats växte sig allt starkare. Till sist kunde hon inte stå emot längre, utan var tvungen att låta sin nyfikenhet visa vägen mot ett helt nytt liv. Hon bröt upp och gav sig ut äventyrliga resor till jordens alla hörn. Nyfiken på Kerstin och hennes resor. Du hittar henne på https://sinnenasresor.se/ eller på Instagram med samma namn.

Följ mig på Instagram @kicki_westerberg och lämna en recension och tala om vad du tycker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *