Det är jag som äger min kalender, punkt

Det är jag som äger min kalender, punkt

Idag får tidscoachen dorro coacha Kicki som känns lite uppgiven. Det fattas ostyckad tid som ger plats för att jobba ostört. Vi är också överens om att tiden går alldeles för fort när almanackan är full. Tack och lov är den fylld av roliga saker, både privat och i jobbet.
I dagens episod får du våra tips på hur du kan sänka tempot. Att lägga in tid för reflektion är en viktig del.

Att hitta och nyttja dina styrkor, vågar du det?

Att hitta och nyttja dina styrkor, vågar du det?

Kicki har varit på ett möte där deltagarna var väldigt snabba på att hitta sina svagheter men sämre att se sina styrkor. Det blir temat för dagens samtal i CIRKELN. Dorotea tycker inte alls om att prata svagheter och fokuserar på att nyttja sina styrkor. Dorro menar att när vi får jobba med styrkorna så växer svagheterna ikapp och det låter ju jättebra. Du får även reda på två av våra svagheter, kan du gissa vilka de är?

Åldersnoja och blue monday, årets deppigaste dag?

Åldersnoja och blue monday, årets deppigaste dag?

Vi är tillbaka efter en julledighet som blev något förlängd av hosta, snor och brist på röstresurser. Vi hamnar direkt i ett samtal om blue monday. Den deppigaste dagen på hela året, om man ska tro media. Kicki börjar snacka om åldersnoja men det handlar kanske mer om att tiden går så fort. Dorro fyller 50 i år och det har hon sett fram emot länge. Då ska det firas.