Hur kan du jobba mer hållbart som coach och entreprenör?

HÅLLBAR COACH™ är ett självstudieprogram där du har mig som mentor, guide och stöd under sex veckor. Du får gå igenom ditt företag och skapa ett hållbart ramverk som passar dig.

Bygg din unika business men hur går det till?

Det här programmet är för dig om du tvekar när det gäller
1

Hur du vill jobba och vad du behöver ta betalt.

2

Hur du vill marknadsföra och sälja dina tjänster.

3

Hur du vill leverera det du gör.

LIte kärlek från tidigare elever


Vet du vad?

Jag har varit där du är.. och jag kan guida dig!

Det finns inga färdiga mallar som passar alla, inga steg för steg lösningar som ger dig “instant success” Du är unik och det är din business med, så gå din egen väg och gör din grej. Jag blir din mentor på vägen.

Introducerar

Hållbar Coach™

Programmet körs i 6 moduler som levereras under 6 veckor. Du tar själv del av innehållet dem under veckan och när nästa måndag kommer så släpps nästa modul.

Let’s get down to business

Så här funkar det …

MODUL ETT

Lägg grunden för din business


Du startar med dig själv. Hur mycket behöver du sälja – den första modulen handlar om ekonomi för coacher. Det kommer att ge dig både insikter och en kickstart.

Modul två

Lägg grunden för dina paket


Dina paket innehåller det jag kallar för DITT UNIKA KONCEPT. Du får lära dig att skapa nya paket eller se över dina befintliga.

MODUL tre

Attrahera RÄTT kunder


Det första av 6 steg som jag tycker att du behöver ha på plats om du ska driva ditt företag som coach. Du får fundera över vad som är verkligen verkligen viktigt för dig. För ditt drömföretag är inte likadant som mitt drömföretag. Det finns ingen Business By Design, även om det ibland kan låta så. Låt ditt unika jag visa vägen och testa dig fram.

Modul fyra

Vårda dina potentiella kunder


Här får du skapa ditt eget RAMVERK för att attrahera, vårda och konvertera. Du får hjälp att välja kanaler i sociala medier och hitta en hållbar strategi för din marknadsföring.

MODUL FEM

Konvertera – dags att sälja


Du får se över HUR du vill sälja. och lära dig 3 bra sätt att ta betalt för dina tjänster Modulen ger dig kunskap om grundläggande prissättning av coaching tjänster så att du kan sätta rätt pris för dig.

Modul sex

Leverera & förnya


Leverera hållbart – om system för bokning, dina gränser och annat som hjälper dig att ha en bra och lönsam vardag. Och skapa nya affärer med dina befintliga kunder, om du vill.

Hela Perioden

Coaching med Kicki


Ingår inte i denna omgång men du kan köpa till det under kursens gång.

Extra

BONUS


Hållbar e-postmarknadsföring för coacher. En minikurs där du får ta del av mitt eget system som gör det lätt och enkelt att vårda din lista, vecka efter vecka.

Kursen för dig som vet att du vill, vet vad du vill men inte får ihop det till en helhet.
sagt av anna roos, deltagare

/

3000
Betala allt

6 inspelade moduler
Bonus – E-post för coacher
För delbetalning välj KLARNA vid utcheckning

Frågor & svar (datum gäller aktuellt upplägg)

Kursen är inspelad och det släpps en modul varje måndag. Du gör kursen i din egen takt och har tillgång till den så länge den finns.

Det ingår ingen coaching med Kicki live men du kan boka detta separat om du vill.

Efter 6 veckor med mig kommer du att ha skapat nya paket och ett eget upplägg för att attrahera, vårda och leverera dina tjänster. Det ger tydlighet i dina erbjudanden. Du får hands-on-tips som förenklar och effektiviserar din business och processer som stärker ditt varumärke.

Boka en telefontid så hörs vi.  Det kostar ingenting. Här hittar du länken.

Du bokar din plats och kan välja att betala allt på en gång eller delbetalning. Vill du använda betalsätt Klarna så behöver du välja att betala allt på en gång.

Är det här verkligen för mig?⁠

Om du läst ända hit, så är det här förmodligen inte det första steget på din utvecklingsresa. För du har en uppgift. Något att sprida med världen. För den nya era vi är på väg in i. Men för att verkligen kunna göra det så behöver du skärpa dina sinnen och lita på ditt inre vetande. Det är dags att du tar alla dina inre gåvor och den kunskap du har och tar ett Quantum Leap eller ett Quantum skutt (jag gillar ju svenska)
Bygg din dröm och gör det på ett hållbart sätt!