OSTOPPBAR


För dig som vill skapa magiska transformationer genom det som är DU

Till väntelistan aug 2021

När DU hittar din grej och kraften i det som är DU så blir du helt enkelt ostoppbar på din väg.

OSTOPPBAR är en upplevelse utöver det vanliga där du som coachar andra får börja med dig själv. Det handlar om att bryta mönster och hitta nya vägar.


Jag vet inte vad som är viktigt på riktigt för dig,
men här är några av de saker som kan hända när du hittar kraften i det som är DU. OSTOPPBAR ger dig verktyg som gör dig fri från det håller dig tillbaka och begränsar dig. Det kvittar vilken smärtpunkt som är din. Du har kraften att koda om den.

 • Du hittar din väg framåt, du får kraften att sluta jämföra dig med andra och köra ditt race.
 • Du bokar in ett antal nya kunder eller uppdrag för att du helt plötsligt gör det du vet att du borde men tidigare inte kommit till skott med.
 • Du säger upp en bekantskap som suger energi.
 • Du sänder live på Instagram och bjuder på det som är du på ett sätt som gör att du attraherar rätt kunder.
 • Du vågar kommunicera i DM och sälja det du gör utan att känna dig som en jobbig telefonsäljare eller be om ursäkt.
 • Du rör på dig varje dag för att det är i linje med det som är du, inte för att det står i ett träningsprogram som du borde följa.
 • Du besöker naturen eller en kyrka för att det ger dig kraft och påfyllning av dina feminina energier.
 • Du skapar dina egna rutiner för ditt liv utifrån dina behov och inte från någon annans lista.
 • Du hittar vägen mot ditt högre syfte och lär dig att kalibrera din kompass så att du aldrig går vilse igen.
 • Du talar om för din partner vad DU behöver för att må bra.
 • Du sätter gränser för hur dina kunder kan boka in sig eller boka av och håller dem framåt.

Som du ser så blir resultatet av den här upplevelsen något som helt och hållet grundas och växer fram i dig. Och det är det som är grejen. För vi har alla olika behov och vi drivs alla av olika saker. När DU hittar din grej och kraften i det som är DU så blir du helt enkelt ostoppbar på din väg.


Du vet att det är vansinne. Göra samma sak igen och igen samtidigt som du önskar helt andra resultat. Vill du på riktigt komma vidare? Ändra tankemönster? ÄNTLIGEN nå nästa nivå och en tillfredsställande känsla av livet?
Då är det här något för dig.

SE UPP...

Det här är inte ett vanligt program där du återigen hamnar i en cirkus av manifestationer, skriva ett par rader och vänta på att universum ska möta upp dig. Nej. Det här handlar om att möta ditt undermedvetna och en gång för alla förstår ditt inre tvivel, din inre längtan och HUR du kommer vidare.

Nyckeln ligger i att förändra ditt sätt att tänka, dina övertygelser, känslor och handlingar och det bästa sättet att göra det är att skapa förändring på en undermedveten nivå. Att bli den du vill vara så att du kan göra det du vill och i nästa steg lyckas med det du drömmer om.

Och det kan vara är så att du precis som jag har testat en hel del och inte alltid fått världens bästa resultat.
Men det var himla kul.

Så om du känner att du har testat allt, skapat affirmationer, köpt femtielva ursnygga planners, en tacksamhetsdagbok, läst alla viktiga böcker som ”think and grow rich”, skapat visionboards, köpt kristaller, klivit upp klockan 5 eller badat isvak mitt i vintern.

Och allt det som jag har räknat upp här ÄR BRA och det ger oss både ”good vibes” och energi, problemet är att det liksom skrapar på ytan utan att skapa omedelbara resultat och varaktig förändring.

Du har lagt både tid och energi och pengar på utvändiga saker, istället för att vända dig inåt och koda om på insidan. Det handlar om att bryta mönster och hitta nya vägar. Att skapa magiska transformationer med det som är DU.

Du gör det genom att

 • Utmana
 • Utforska
 • Uppdatera
 • Uppgradera
 • Utse
 • Uppleva/Underhålla

Först då kan du skapa ett liv med Energier i balans™

För även om jag inte känner dig, så vet jag att DU har ett viktigt uppdrag (det har vi alla här på jorden) och ett högre syfte OCH att du vill leva ett liv som ger dig det DU vill ha.

Ändå är det så lätt att slösa tid på saker som suger energi.

Och tro mig, jag har testat.

Så därför presenterar jag stolt
OSTOPPBAR

En upplevelse utöver det vanliga där du som coachar andra får börja med dig själv. Det handlar om att bryta mönster och hitta nya vägar. Under 30 dagar delar jag med mig av hur du skapar varaktig förändring genom att hitta kärnan i det som är DU. Vi följs åt under totalt 6 veckor.

EN FRÅGA TILL DIG

ÄR DU SJÄLV DITT STÖRSTA HINDER?

Jag hjälper dig att hitta nycklar till att frigöra kraften i det som är du.

Det genom att mixa vetenskapliga metoder, magi, mystik och mina egna erfarenheter.

Vi använder min process i 6 steg
DU 2.0 för att bryta mönster och förändra begränsande tankar.

1) Utmana din kraftposition genom att komma ihåg att du är orsaken till det som händer och inte effekten av. Det är ditt liv och din resa.
2) Utforska din nuvarande kodning och programmering 1.0
3) Uppdatera den för att hitta koden som krävs för att vara i din nya verkligheten och för att känna in vibrationerna.
4) Uppgradera till 2.0 och (koda om ditt) alt (skriv över din) undermedvetna kodning genom att använda NLP-verktyg, EFT-tapping, T.I.M.E. Tekniker, Future Rehearsing ™ etc.
5) Utse din unika trigger och lämna över med varm hand till universum.
6) Upplev och underhåll energin från DU 2.0 i allt du gör/är (tänk BE DO HAVE)


På insidan av OSTOPPBAR får du:

Nycklar till att förändra ditt sätt att tänka, dina övertygelser, känslor och negativa mönster som håller dig tillbaka. Genom att kollapsa tidslinjer kan du uppleva skiften och förändringar på dagar, timmar, till och med på minuter istället för månader och år.

Lära dig kraftfulla och effektiva metoder för att koda om din identitet och krossa de övertygelser som stoppar dig just nu. Det kan låta som ren magi och lite “woo woo style” med du får lära dig baserar sig på testade och väl använda vetenskapliga metoder.

Skapa enkla men kraftfulla vanor & ritualer som ger dig stöd när du ska uppgradera dig till DU 2.0. (och det har ingenting att göra med din viljestyrka)

Kliva in i det som är unikt för dig. Det hjälper dig att bli den du vill vara så att du kan göra det du vill och i nästa steg lyckas med det du drömmer om. Oavsett om det är att vara framgångsrik företagare (enligt dina mått), mamma, partner eller någon som har tillräckligt med tid för ditt eget högre syfte, din passion och dina prioriteringar.

TILL VÄNTELISTAN 

Nyfiken på innehållet?

OSTOPPBAR består av 8 moduler som alla är förinspelade. De lägger en grund för din resa och kompletteras av gruppmöten för att fånga upp dig och dina frågor. I portalen ligger även arbetsmaterial och dina uppgifter.
Modulerna släpps var 4:e dag och bygger på varandra. Vi följs åt i grupp under 6 veckor. De möten som ingår är ett extra stöd för den här omgången. Inget nytt tas upp, de fungerar enbart som stöd för dig och ger dig en chans att ställa frågor.
All kunskap och alla uppgifter till dig finns inspelade så om du inte kan delta så funkar det ändå.
PRIS 6 995 exkl moms (kolla delbetalning i kassan)


Modul 0 Orientation - kalibrera din kompass
Har du hört talas om att städa ut det gamla för att få in det nya? Precis så är det här. Du får rensa ut det som stör sig både mentalt och fysiskt och skapa ett heligt rum för din utveckling. Att ha koll på vad du lägger din tid på är en viktig förberedelse för den process som du kommer att gå igenom. Den vill du inte missa.

Modul 1 Våra 3 hjärnor 🧠🧠🧠
Visste du att dina hjärna är en av de mest avancerade skapelser som finns? Den är till och med så kraftfull att många av oss inte har en aning om hur vi ska förhindra den att “jobba mot oss” och ibland saboterar våra drömmar.

Känns det igen? Kanske på saker som brist på självförtroende, rädsla, FOMO och jämförelsenoja.

Här får du lära dig hur du håller koll på “apparaten” och använder den till din fördel.

 • Lär dig mer om dina 3 hjärnor och dess olika superkrafter.
 • Ge din RAS (Retikulära AktiveringsSystemet) i uppgift att bli en målsökande robot som hjälper dig att hitta bevis på att du är på väg åt rätt håll.

Modul 2 Hitta Formidabelt Fokus™ FF
Här handlar det om att hitta det jag kallar för Formidabelt Fokus™ - det områden i ditt liv som om du lägger 20% av fokus på ger dig 80% av effekten på alla andra områden.

Och du, det heter inte Formidabelt bara sådär ändå. Här händer det saker, det kan jag lova.

 • Sätt din intention eller önskat resultat för livets områden (level10life) så att du kan rita en karta och kalibrera din kompass.
 • Få koll på var du står just nu och hur vägen framåt ser ut.
 • RIta din karta - öppna upp för dina energier och känn kraften av att ha dem i balans.
 • Hitta ditt FF, dina önskade resultat och dina steg på vägen.

Modul 3 Vanor & magiska ritualer
95% av de beslut vi tar varje dag går på autopilot. Det gäller även omedvetna vanor. Och varje gång du upprepar en handling så blir den mer och mer automatisk. Fantastiskt bra för de goda vanorna men mindre önskvärt när det gäller våra ovanor.

 • Du får hjälp att skapa enkla men kraftfulla vanor & ritualer som ger dig stöd när du ska uppgradera dig till DU 2.0.
 • Ritualer är handlingar med en speciell intention. ⁠Du får lära dig att välja mellan en vana eller en ritual.
 • Får koll på TRRR och TOTE, två bokstavskombinationer som hjälper dig på vägen

Modul 4 Koda om till DU 2.0
Bli ditt bästa jag - ta fram DU 2.0 som är den du behöver vara för att leva det liv du vill och gå den väg du stakat ut. Lär dig hur du hittar dina styrkor och växer på vägen.

 • Utforska din nuvarande kodning och programmering 1.0
 • Uppdatera den för att hitta koden som krävs för att vara i din nya verkligheten och för att känna in vibrationerna.
 • Få koll på varför du tidigare haft problem att skapa förändring på olika delar i ditt liv och upptäck ett nytt och enklare sätt.
 • Uppgradera till 2.0 och (koda om ditt) alt (skriv över din) undermedvetna kodning.

Modul 5 Future Rehearsing™
Kan man öva sig på sin framtid?
Du har troligen redan använt dig av meditationer, visualiseringar och affirmationer och det är bra. Och i den här modulen blir det ännu bättre.


Välkommen till Future Rehearsingens värld!

 • Ta ett steg till och lär dig en ny teknik som genom att kollapsa tidslinjer gör att du upplever skiften och förändringar på dagar, timmar, till och med på minuter istället för månader och år.
 • Du får 2 olika sorters recept. Det här är ren magi.
 • Få tillgång till mallen så att du kan skapa dina egna recept som skapar skiften på en undermedveten nivå.

Modul 6 Tippeli tap vem där?
Vissa dagar är helt enkelt “skit”. Tänkt dig ett mejl som triggar dig. Någon som inte ringer upp. En kommentar i sociala medier. Och vips så hamnar du i helt fel tillstånd. Den här modulen hjälper dig att vända de där känslorna så att du lätt och enkelt kan hitta kraften igen och blir ditt allra bästa jag.

 • Förstå hur negativa känslor lätt klistrar sig fast på en omedveten nivå och hur EFT (tapping) kan skifta dem.
 • Lär dig ett grundrecept som ger effekt på några minuter.

Modul 7 Jobba med din skugga
All förändring börjar med den viktigaste personen i ditt liv, dvs DU.
Att konfrontera dina skuggsidor är en del av den här transformerande upplevelsen. En viktigt sådan.
Din skugga är det som du försöker dölja, undertrycka, förneka eller strunta i för att du tror att det är dig det är fel på. Problemet är att de här sidorna är en del av dig, vare sig du gillar det eller ej.
I modulen får du leka med din skugga så att den blir en del av dig.

 • Förstå varför ju mera du ignorerar din skugga desto mer poppar den upp på oväntade tillfällen.
 • Möt din nya skugga och lär dig hur den hjälper dig på vägen.
 • Kliva in i det som är unikt för dig. Det hjälper dig att bli den du vill vara så att du kan göra det du vill och i nästa steg lyckas med det du drömmer om.

Modul 8 Kommunicera med knorr
Som avslutning får du lära dig hur du kommunicerar det du står för på ett magiskt sätt så att du attraherar rätt personer till din värld. Det handlar om enkla och kraftfulla som du har nytta av i din business.

 • 9 smarta grepp som lockar fram rätt kunder
 • Lär dig att kommunicera i DM
 • Skapa dig din egen samling av frågor & svar som du kan använda dig av om och om igen. Och få mitt system som jag använder mig av för att hålla kontakt med intention

EXTRA - Gruppmöten 6 veckor med coaching & reflektion
Vi samlas varje vecka under 6 veckor för att fånga upp dina frågor och dela med oss av det som händer. Gruppen är liten då vi denna omgång endast är 10 deltagare. Det ger en intim stämning och en chans att komma tilltals.
Men du, dyk upp live för ingen inspelning görs.

De 6 gruppmöten som ingår är ett extra stöd för den här omgången. Inget nytt tas upp, de fungerar enbart som stöd för dig och ger dig en chans att ställa frågor. All kunskap och alla uppgifter till dig finns inspelade så om du inte kan delta så funkar det ändå.

Gruppmöten hålls onsdagar 11-12 (med undantag för 16 april som är en fredag) från 7 april.

BONUS - 2 enskilda möten med Kicki
Som grundande deltagare i OSTOPPBAR får du 2 x 30 minuter med Kicki. Ett i början och ett i slutet av perioden.

NYHET & BONUS - Facebook grupp
Eftersom jag vill att din upplevelse ska bli så bra som möjligt så har jag på begäran lagt till en FB grupp där ni som deltar kan stötta varandra och utbyta erfarenheter.

”Under mina månader tillsammans med Kicki har jag fått med mig många insikter som gjort mig mera medveten och närvarande. Jag har nu bättre kontakt med mitt inre och är mer medveten när prestationen vill ta över. Har fått mer tillit till att det blir som det ska, att jag bara kan vara jag. Med sitt lugna ödmjuka och inlyssnande sätt gör Kicki det lätt att våga vara öppen och visa sig själv under våra möten. Med frågor som utmanar skakar hon om och ger nya infallsvinklar. Jag kan verkligen rekommendera Kicki som coach för dig som behöver hjälp att komma framåt i något område av ditt liv."

Jessica Hill Holm - Hill Holm Coaching

HUR GÅR DET TILL

JAG ÄR DIN GUIDE PÅ VÄGEN—DET ÄR DET JAG BRINNER FÖR

Mitt namn är Kicki Westerberg och jag har hittat mitt sätt att bidra. Jag gör det genom att coacha coacher så att de växer och blir OSTOPPBARA och i sin tur går ut och hjälper sina kunder att växa och utvecklas.⁠⁠

MITT CV
OM DU FUNDERAR

 • NLP Master Practitioner
 • Diplomerad Coach
 • Sacred Money Archetypes Coach
 • MI - motiverande samtal
 • Transformational Business Coach
 • Modern Mystiker
 • LaB profile Practitioner
 • Författare till Bygg Ditt Drömföretag (2017)

TILL VÄNTELISTAN 

endast 10 platser denna omgång så först till kvarn

FAQ

Jag har svaret på dina ?

Vad kostar kalaset?

Priset är 6995 kr om du betalar allt på en gång. Vill du dela upp det på 2 betalningar så blir det 2 x 3695 kr. Moms till kommer på alla priset. Och du, kostnaden är avdragsgill i ditt företag.

Hur vet jag att det här är för mig?

Har du läst ända hit. Då är det för dig. Vad skulle det betyda att skapa förändring på djupet. Både för dig och dina egna kunder i nästa steg.

Om jag inte är coach?

Jag vänder mig till dig som coachar och/eller leder andra. Som jag ser det är det ett brett områden. Är du osäker så hör av dig. Mitt fokus är att du ska växa och utvecklas så att du blir OSTOPPBAR och kan skapa ett liv som ger dig det du vill ha.

Hur mycket tid måste jag lägga ner?

Det är helt upp till dig. Förändring kräver arbete varje dag. I ditt sätt att tänka och vara. Varje modul som släpps var 4:e dag har ca 1 timmes video som tar upp de olika stegen. Utöver detta hålls ett gruppmöte varje vecka under 6 veckor.  

När börjar vi?

Du får en uppgift när du anmäler dig och en vecka innan starten så öppnar modul 0. Där får du förbereda dig på egen hand inför starten. Modul 1 öppnar 4 april och gruppmöten startar 7 april.

Om jag inte kan delta live?

En viktig del av din framgång är att höra om andras resor och insikter. Personligen tror jag att gruppmöten ger dig massor att ta med dig. Och som alla utveckling, din egen motivation är A & O.

Hur länge har jag tillgång till materialet?

Du har tillgång till materialet så länge kursen finns. Som grundande medlem i den första omgången så har du även tillgång till alla kommande uppdateringar.

Hur fungerar de enskilda mötena?

Den enskilda coaching med Kicki som ingår bokas via en separat länk. I premiäromgången ingår 2 möten. Ett med personlig coaching runt ditt FF och ett avslutande om dina planer framåt.

Gör din egen plan för livet

Att utforska och hitta vägen mot ditt högre syfte är en spännande resa. Att leda andra på samma väg är ett kall. Jag har valt att mixa andlighet med NLP som innehåller mycket av strategier. För mig ett bra sätt att hitta det jag kallar för Energier i balans™ som handlar om att växla mellan de feminina energierna YIN och de maskulina YANG. En bra mix mellan de två ⚖️ håller dig i kontakt med ditt högre syfte, din identitet, din intuition och med dina mål, din förmåga till action och ditt sätt att agera utåt.
Det blir en skön helhet.

Det här är en del av det jag står för.

 • Rita din karta - öppna upp för dina energier och känn kraften av att ha dem i balans. (en kompassriktning med innehåll)
 • Bli ditt bästa jag - ta fram DU 2.0 som är den du behöver vara för att leva det liv du vill och gå den väg du stakat ut. Lär dig hur du hittar dina styrkor och växer på vägen.
 • Vad behöver du ha med dig på vägen? Här odlar du dina kompetenser som fyller din resväska. VI snackar mästerskap i samklang med ditt högre syfte. Att låta dig styras av det som är större än dina egna tankar och övertygelser är en av nycklarna framåt.
 • Hur kan du bidra till världen, genom ditt högre syfte, genom ditt företag, till din familj och dina vänner, till samhället och till världen. Du lär dig att kalibrera din kompass så att du aldrig behöver gå vilse igen.
 • Gör upp med det förflutna, kasta av dig ryggsäcken och känn hur mycket lättare resan blir. Släpp skuld, skam och tvivel, det där som drar ner dig i skiten och håller dig kvar på perrongen.
 • Lär dig att skapa din framtid här och nu och håll den nära. Ta stegen ett efter ett mot det som är viktigt på riktigt. Med dina energier i balans står du stadigt och du vet att det du gör varje dag leder dig på rätt väg.