Cirkeln

En podcast med samtal om livet med Kicki Westerberg och Dorotea Petterson.

Kicki westerberg dorotea pettersson cirkeln podcast

CIRKELN vill inspirera och lyfta frågor om vad som verkligen, verkligen är viktigt och hur det påverkar våra val i livet. CIRKELN symboliserar det cirkulära livet där våra grundläggande värderingar visar sig återkomma gång på gång.

HÄR HITTAR DU ALLA AVSNITT

Manifestera dina drömmar i 7 steg (med Human Design)

Går det att manifestera det du drömmer om? I det här avsnittet delar jag med mig av 7 steg som hjälper dig. Jag pratar om mina upplevelser och dyker sedan ner i 7 konkreta steg som du kan ta med dig på din egen resa. Dessutom är det anpassat till de 5 energi typerna inom Human Design.
Att manifestera dina drömmar betyder att du skapar din egen väg på sätt som är unikt för dig.

Läs mer »

Gud bor inte i hus – gäst Daniel Wärnlund

Får man prata om Gud? I dag möter jag Daniel Wärnlund, tidigare pastor i Evangeliska frikyrkan och engagerad inom socialt arbete med människor som står långt från arbetslivet. Efter en resa med utmattningsdepression jobbar Daniel idag som säljare. Han drivs dock fortfarande av mötet med människor och gudstron är en stor del i hans liv. 
Daniel beskriver kyrkans uppgift som att möta människor där människor är och att visa att det finns en Gud som gör trasigt till helt. Och att det finns hopp. Och kanske är det så att vi i ett av världens mest sekulariserade länder ändå söker och behöver tron om hoppet. Lyssna på Daniels eftertänksamma diskussion kring Gud, tro och om att Gud inte bor i hus.

Läs mer »

Human Design – 3 saker som påverkar dig genom livet

En fortsättning på förra veckans avsnitt om 3 saker som påverkar dig genom livet sett genom glasögonen av Human Design. När du startar resan för att leva enligt din design så börjar din av-anpassning, som på Human Design språk kallas deconditioning.
Men hur går det till när vi anpassar oss? Lyssna på veckans avsnitt för svaret.

Läs mer »

Ett samtal om mod, sårbarhet och vulkaner – gäst Loa Lava

Idag möter jag Loa Lava, den isländska vulkanen. Det ska snackas om modigt ledarskap.
Ledare finns överallt i vårt samhälle och alla KAN bli ledare. Det är ett aktivt val och en attityd. Vi föds inte modiga! Det går att lära sig mod och det handlar i grunden om att kunna vara sig själv.

Läs mer »

Cirkeln är en podcast med samtal om livet.

Jag (Kicki) hade under en lång tid funderat på det där med podcast. I december 2020 fick jag under en meditation en insikt, en uppgift,en download. Jag skulle starta en podd med namnet CIRKELN ⭕️ den 2 februari 2021 där jag ville inspirera och lyfta frågor om vad som verkligen, verkligen är viktigt och hur det påverkar våra val i livet. Podden är som livet självt med både plus & minus. CIRKELN symboliserar det cirkulära livet där våra grundläggande värderingar visar sig återkomma gång på gång. Jag ville undersöka varför vi landar där vi landar och hur det mesta i livet verkar komma tillbaka i någon form.

Från juni 2022 Podden drivs av mig Kicki Westerberg och dorro (Dorotea Pettersson). Vi är båda coacher med stort intresse för existensiella frågor & livsval.

Kicki westerberg dorotea pettersson cirkeln podcastSå häng med oss på resan, vem vet var du hamnar?
Cirkeln kommer med ett nytt avsnitt varje tisdag.

Om du är nyfiken på att läsa mer om oss 
Kicki Westerberg
dorro Dorotea Pettersson

eller titta in på
Instagram @cirkeln_podcast och säg hej.Ci