Cirkeln

En podcast med samtal om livet med Kicki Westerberg och Dorotea Petterson.

Kicki Westerberg Dorotea Pettersson CIRKELN podcast

CIRKELN vill inspirera och lyfta frågor om vad som verkligen, verkligen är viktigt och hur det påverkar våra val i livet. CIRKELN symboliserar det cirkulära livet där våra grundläggande värderingar visar sig återkomma gång på gång.

HÄR HITTAR DU ALLA AVSNITT

Human Design ett system för personlig utveckling det snackas om

För mig är Human Design ett sätt att leva och verka mer intuitivt, säger Kicki. Det är dags att snacka Human Design igen. Den här gången pratar vi om hur våra olikheter stärker varandra och om hur vi både tar och ger energi. I våra kartor kan du hitta dina styrkor och dina utmaningar. dorro berättar om sin reaktion när Kicki gick igenom hennes karta. Om hur mycket som stämde.

Läs mer »

Värderingar, något som är verkligen verkligen viktigt

“En värdering är något som du inte kan köra i en skottkärra.” säger Kicki och där skulle hela samtalet kunna vara slut. Men nej, vi pratar om att sätta värdeord både privat och i företag och vad det betyder för oss att ha dessa ord. Ett riktigt viktigt avsnitt.

Läs mer »

Hur mycket semester ska du ha i år?

Vi pratar semester och sommarlovskänsla, om att ingenting är bestämt och hela dagen ligger framför oss. Går det att få tillbaka den i vuxen ålder? Du får ta del av dorros special tips nämligen tisdagslistan. Den kan göra underverk för dig som behöver jobba lite grann.

Läs mer »

Vågar du lita på universum?

Kicki börjar samtalet med att överraska dorro. En bra sådan visar det sig. dorro liknar att manifestera vid svampplockning och för Kicki är universum något stort som vi alla tillhör vilket ger henne en trygghet.

Läs mer »

Vad drömmer du om och hur ser dina drömmar ut?

Idag snackar vi om den vakna drömmen, om att önska sig att något händer i framtiden. Dorotea drömmer för att skapa mod och lägga saker i raka led. Kicki berättar att hon njuter av att dagdrömma och att hon inte alltid vill ha det hon drömmer om. Vad drömmer du om?

Läs mer »

Cirkeln är en podcast med samtal om livet.

Jag (Kicki) hade under en lång tid funderat på det där med podcast. I december 2020 fick jag under en meditation en insikt, en uppgift,en download. Jag skulle starta en podd med namnet CIRKELN ⭕️ den 2 februari 2021 där jag ville inspirera och lyfta frågor om vad som verkligen, verkligen är viktigt och hur det påverkar våra val i livet. Podden är som livet självt med både plus & minus. CIRKELN symboliserar det cirkulära livet där våra grundläggande värderingar visar sig återkomma gång på gång. Jag ville undersöka varför vi landar där vi landar och hur det mesta i livet verkar komma tillbaka i någon form.

Från juni 2022 Podden drivs av mig Kicki Westerberg och dorro (Dorotea Pettersson). Vi är båda coacher med stort intresse för existensiella frågor & livsval.

Kicki westerberg dorotea pettersson cirkeln podcastSå häng med oss på resan, vem vet var du hamnar?
Cirkeln kommer med ett nytt avsnitt varje tisdag.

Om du är nyfiken på att läsa mer om oss 
Kicki Westerberg
dorro Dorotea Pettersson

eller titta in på
Instagram @cirkeln_podcast och säg hej.Ci