Cirkeln

En podcast med samtal om livet med Kicki Westerberg och Dorotea Petterson.

Kicki westerberg dorotea pettersson cirkeln podcast

CIRKELN vill inspirera och lyfta frågor om vad som verkligen, verkligen är viktigt och hur det påverkar våra val i livet. CIRKELN symboliserar det cirkulära livet där våra grundläggande värderingar visar sig återkomma gång på gång.

HÄR HITTAR DU ALLA AVSNITT

Änglar finns dom? – gäst Sissi Ryland

Den frågan ställer jag till dagens gäst Sissi Ryland i ett samtal om änglar och om att vara Human Design Projektor i en hård värld.
Sissi är änglainspiratör och ser änglarna som sina vänner och rådgivare.
Vi pratar också om hur du kan öva upp dina mediala förmågor.

Läs mer »

Sju andliga lagar – en reflektion om det okända

Dags för avsnitt 50 av CIRKELN med en reflektion över några av Deepak Chopras sju andliga lagar. Med inspiration från ett litet häfte som jag hittade när jag städade ett badrumsskåp.Det handlar om lagen om oändliga möjligheter, om att ge och om att hitta ditt dharma, livets syfte.

Läs mer »

Har du ett ledord för 2022?

Cirkeln är åter efter juluppehållet. Jag berättar mer om hur jag jobbar med mitt ledord för 2022 – hållbart. Avsnittet handlar också om varför jag gillar ledord bättre än nyårslöften. Det snackas ledord överallt så här års. Så även i Cirkeln. Jag berättar mer om mina ord har utvecklats under åren efter mina behov.

Läs mer »

Cirkeln är en podcast med samtal om livet.

Jag (Kicki) hade under en lång tid funderat på det där med podcast. I december 2020 fick jag under en meditation en insikt, en uppgift,en download. Jag skulle starta en podd med namnet CIRKELN ⭕️ den 2 februari 2021 där jag ville inspirera och lyfta frågor om vad som verkligen, verkligen är viktigt och hur det påverkar våra val i livet. Podden är som livet självt med både plus & minus. CIRKELN symboliserar det cirkulära livet där våra grundläggande värderingar visar sig återkomma gång på gång. Jag ville undersöka varför vi landar där vi landar och hur det mesta i livet verkar komma tillbaka i någon form.

Från juni 2022 Podden drivs av mig Kicki Westerberg och dorro (Dorotea Pettersson). Vi är båda coacher med stort intresse för existensiella frågor & livsval.

Kicki westerberg dorotea pettersson cirkeln podcastSå häng med oss på resan, vem vet var du hamnar?
Cirkeln kommer med ett nytt avsnitt varje tisdag.

Om du är nyfiken på att läsa mer om oss 
Kicki Westerberg
dorro Dorotea Pettersson

eller titta in på
Instagram @cirkeln_podcast och säg hej.Ci